Közös ellenzéki összefogás Győrben

Közös ellenzéki összefogás Győrben

A Demokratikus Koalíció (DK) tagja, Glázer Tímea önkormányzati képviselő lesz a győri ellenzék közös polgármester-jelöltje – jelentették be kedden délután a Városháza téren.

A DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és az LMP közös polgármester-jelöltjét, Glázer Tímeát mutatták be. A jelölt arról beszélt, hogy ha megválasztják, újra a polgároké lesz Győr, s nem Budapestről irányítják a várost. Elmondta: az ellenzéki együttműködés nyitott, várják más pártok és civil szervezetek csatlakozását. A kampányról szólva kijelentette: „alternatív kommunikációt” folytatnak, de hogy ez mit jelent, azt nem fejtette ki.

 

Glázer Tímea

 

Az MSZP képviselője azzal érvelt: „Győr jobbat érdemel”, ezért támogatják Glázer Tímeát. A Jobbik meg a többi együttműködő párt között hatalmas az ideológiai és politikai szakadék, ám megértették a választói akaratot, ezért ők is részt vesznek az együttműködésben, hangzott el a párt nevében.

 

 

Az LMP szerint a „zöld minimum” jelen van Glázer Tímea programjában, emiatt támogatják. A Momentum ugyancsak hisz a közös sikerben: „Korszerű, 21. századi kampányt folytatunk” – ígérte a képviselőjük.

 

Gy.P.

Fotó: O. Jakócs Péter

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×