Lakókocsiból fényképezőgép? Lehetséges!

Lakókocsiból fényképezőgép? Lehetséges!

Brendan Barry nem ismer lehetetlent, ha fotózásról van szó. Sőt, azt is megmutatta, hogyan kell kétszáz dolláros lakókocsiból kamerát és sötétszobát készíteni.

Caravan Camera nevű fantasztikus találmánya ott kezdődött, hogy megvásárolt egy lakókocsit a neten. Aztán már csak a kreativitására, szakértelmére és pár jó barátjának segítségére volt szüksége ahhoz, hogy elkészüljön a remekmű, amellyel aztán hódolhat szenvedélyének, és különleges portrékat készíthet emberekről. Brendan Barry elismeri, hogy nem a lakókocsis fényképezés a legegyszerűbb és leggyorsabb fotózási módszer, de azt vallja, hogy az okostelefonok felgyorsult világában csodás érzés kicsit lassítani, és valami kézzel foghatót készíteni. Sőt, most már a Caravan Camera egy nagyszerű eszköz számára a tanításhoz is, hiszen itt egy helyen tapasztalható meg rengeteg érdekes és hasznos dolog.

Brendan szerint bármiből lehet kamerát és sötétszobát készíteni, a végtelen lehetőségek tárházának csak a képzeletünk szabhat határt, tehát mindenkit kreativitásra buzdít, arra, hogy hozzon létre valami egyedit, amit előtte még soha senki, hiszen bármi lehetséges!

Íme az ötletes Caravan Camera:

Brendan Barry egyedi lakókocsis fotói:


Aki többre kíváncsi, az kattintson ide további képekért!

Forrás: BoredPanda

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×