Laktanyába kerültek a győri menhely állatai

Laktanyába kerültek a győri menhely állatai

Nem mindennapi kalandban volt része a Győri Állatmenhely néhány lakójának, ugyanis ellátogattak a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred laktanyájába, ahol különleges fotózáson vettek részt. A katonák és a kisállatok is jól érezték magukat.

Nem mindennapi fotózás zajlott a napokban a rakétaezred laktanyájában. A Győri Állatmenhelyet üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítvány felkérésére álltak „modellt” a menhelyes kutyusokkal a katonák, a szervezet decemberben elkészülő naptárjához. Az Alapítvány olyan szervezeteket és személyiségeket kért fel a fotózáshoz, akik szerintük sokat tesznek Győrért, az itt élőkért.

– Nagyon megtisztelő, hogy a mentősök, rendőrök, színészek, énekesek, kézilabdások és focisták mellett a győri katonák is szerepelnek azon a naptáron, amely eladásából befolyó összeggel a Győri Állatmenhelyet, ezáltal az ott élő, és gazdára váró kutyákat és cicákat támogatják a vásárlók – mondta el Cseszreginé Csekei Judit százados, kommunikációs tiszt.

További fotókért kattins!

A képeken látható kutyusok, Hercules, Astor, Rozi, Zsombi, Zsivány és Mike is nagyon élvezte az alakulótér nagy területe adta szabadságot. Ők is, csakúgy, mint a menhelyen maradt rengeteg társuk várja új gazdáját. Ám ha ily módon nem is, a naptár megvásárlásával bárki támogathatja őket. A Győri Állatmenhely 2018. évi naptárát december közepétől az állatmenhelyen (Győr, Téglagyári út 2.) árusítják.

Fotók: 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred

Csatolt galéria: Katonáknál jártak a győri menhely állatai
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×