Lángoló autókhoz, kigyulladt lakásokhoz riasztották a tűzoltókat

Lángoló autókhoz, kigyulladt lakásokhoz riasztották a tűzoltókat

Jócskán akadt dolguk megyénk katasztrófavédőinek, hiszen több tűzeset is történt Győr-Moson-Sopron megyében, szerencsére nem sérült meg senki.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hatvan négyzetméter alapterületű hétvégi ház tetőszerkezete szombat este a Győr külterületén húzódó Gyűrű utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház konyhájában is tűz ütött ki szombat délután a soproni Pozsonyi úton. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit és a fertőrákosi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd elvégezték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

A tűzoltók két habosított vízsugárral oltották el a lángokat szombaton délután, miután teljes terjedelmében égett egy gépkocsi, a 84-es főút kópházai szakaszán, a Fő utcai kereszteződésben. A tűzhöz a soproni hivatásos és a nagycenki önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Baleset is megdolgoztatta a katasztrófavédőket szombaton, ugyanis lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szombat délelőtt a Lövő és Röjtökmuzsaj közötti úton. A balesethez a soproni hivatásos és a lövői önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

Szintén kigyulladt egy gépkocsi szombat délelőtt a Győr-Moson-Sopron megyei Táp Győri utcájában. A tűzhöz a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok idejére az érintett utcát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

 

gyor.katasztrofavedelem
Képünk illusztráció

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×