Láttad már Győrt fentről? Megmutatjuk!

Láttad már Győrt fentről? Megmutatjuk!

Győr nemcsak akkor nyújt különleges élményt, ha a történelemmel átszőtt utcáin sétálunk. Madártávlatból gyönyörködni benne egészen káprázatos. Fotósunk fentről örökítette meg a várost, képeinek hála pedig szelek szárnyán, képzeletbeli gépünkön mi is repülhetünk egyet a megyeszékhely felett.

Győr egyszerre hordozza magában a múlt értékeit, ontja ki magából a jelen remekeit, fejlődése pedig a jövő törekvéseiről árulkodik. Az itt élők és a városba látogatók szívesen korzóznak a belvárosban, andalognak a folyók találkozásánál, vagy éppen csak megpihennek egy hűsítő italra a hangulatos éttermek teraszán.

 

Szingliként, családdal karöltve, vagy éppen szerelmünkhöz bújva is találunk csipetnyi csodákat, melyek azt sugallják: magunkba kell szívni ezt a várost, hogy sose felejtsük el, legyen miből töltekezni. A győri életérzés az év minden időszakában mást és mást nyújt. Lenyűgöz, elvarázsol, kikapcsol, lelassít mégis új sebességre kapcsol...

 

 

Ezt az egyedi csodát hatványozottan élte át fotósunk, O. Jakócs Péter a napokban, ugyanis egy repülő fedélzetén fedezte fel a várost. A magasból kapta lencsevégre a büszkén tornyosuló Városházát, a Káptalandombon állhatatosan felbukkanó Bazilikát, vagy éppen a belváros szívében elnyúló színházi sísáncot. Na és Te, mi mindent ismersz fel a képeken?

 

Gy.P.
fotók: O. Jakócs Péter

Csatolt galéria: Láttad már Győrt fentről? Megmutatjuk!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×