Legyőzte a Vecsést és élre állt az ETO-SZESE!

Legyőzte a Vecsést és élre állt az ETO-SZESE!

Egy pont volt a különbség a tabella első és második helyezett csapata között a férfi kézilabda NBI/B nyugati csoportjában. Szombaton Vecsésre utazott az ETO-SZESE, s egy góllal legyőzte az ellenfelét.

 

 

Igazi rangadóra utazott az AGROFEED ETO-SZESE a vecsési Városi Sportcsarnokba. A találkozónak ugyanis nem kisebb tétje volt, mint a bajnoki tabella első helye. A  meccs előtt a két alakulat között mindössze egy pont különbség volt, amelyet az ETO ledolgozott, hiszen a vége 22-23 lett.

Összefoglaló:

Az első percekben kiegyensúlyozottan játszott mindkét csapat, majd 5. percben rákapcsoltak a hazaiak és 5-ször is eredményesek voltak, egészen a 14. percig kellett győri gólra várni. A félidő végére apránként ledolgozta a hátrányt az ETO, mindössze egy gólos mínusszal mentek a Deáki legények pihenőre. A második félidőben is ment az adok-kapok, de most a SZESE-nek jött ki jobban a lépés, a 43. percben zsinórban 6-szor találtunk be, amit a hazaiak már nem tudtak ledolgozni. A vége: 22 – 23.

Deáki István: Amikor csapatként működünk még az első helyezettet is meg tudjuk verni idegenben!

Vecsés SE EL-Team – Agrofeed ETO-SZESE /13 - 12/ 22 – 23

Agrofeed ETO-SZESE: Nahaj, Pulai, Szabó, Bella, Sokoray 2, Győri-Dani, Goór 1, Iváncsik 9, Kovácsovics 2, Gyűrű, Farkas, Schneider 2, Hollós, Papp, Paár 4, Pordán 3, edző: Deáki István.

Ezzel az ETO átvette a vezetést és a következő fordulót már az első helyről várhatja. Kellett az SZESE-nek a siker, ugyanis az előző fordulóban a Veszprémnek sikerült legyőznie a zöld-fehéreket, ráadásul a Vecsés az őszi meccsen két vállra fektette a győrieket. Akkor 23 -27 lett a vége.

fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×