Letért a körútról a győri lány

Letért a körútról a győri lány

A Bogi & The Berry feloszlott! Mondhatnánk azt is, hogy Dallos Bogi letért a Körútról, hiszen ez a dal volt a formáció legnagyobb sikere.

Tavaly ősztől szóló karrierjére koncentrál, novemberben jelent meg az Épp most lemez előfutára, a Már nem zavar című dal, ami szorosan kapcsolódik a fiatal énekesnőhöz, hiszen ez volt az első zene, aminek az énekdallamát ő szerezte.

Bogi egyik kedvence a Már nem zavar, amihez egy igazán különleges videoklip készült: egy kádban, kék vízben, rózsával dalol a továbblépésről és az elengedésről. A dal szövegét barátja, ByeAlex jegyzi, aki eddig még senki másnak nem írt dalszöveget.

Már nem zavar

Az Épp most album áprilisban jelent meg, amelyen Bogi személyes tapasztalatait, aktuális lelki állapotát öntötte dalba. Ezekre az érzésekre utal az album címe is. A sorok között rábukkanhatunk a nagyvárosi, budapesti életérzésre, életének eddigi állomásaira, holott Bogi igazi győrinek vallja magát, szereti a várost, elmondása szerint itt tud igazán kikapcsolódni, pihenni, ide köti a családja és barátai.

Érzések, szerelmek, barátságok, csalódások, sértettség, titkos kapcsolatok, romantika, szexi gondolatok – ezek a szavak, valódi érzelmek juthatnak a hallgatók eszébe – ami nem is csoda, hiszen Dallos Bogi a való életből, környezetéből merítette a gondolatokat.

Második kedvencünk a Belau-val közös Somebody told me so című dal, ami, ahogy megtudtuk a kimondatlan szerelmekről szól. „Barátok vagytok, és féltek, hogy elrontjátok az értékes kapcsolatotokat, ezért a másiktól várjátok, hogy kimondja azt, ami már régóta ott van a levegőben!” Ugye, hogy ismerős?

Belau ft. Dallos Bogi - Somebody told me so

A mély mondanivaló mellett az öröm, a boldogság is helyet kapott a korongon, az egyik egy igazi rádiós sláger lehet, ami Bogival harmadik közös kedvencünk – ez pedig a Rólunk. Még egész friss ez a muzsika, hiszen július 6-án tette közzé a YouTube-on a dal klipjét.

Egy barátságról szól ez is, arról a szörnyű érzésről, amikor azt érzed, hogy sosem engedted volna el.

Dallos Bogi már visszajár a Győr+ Rádió stúdiójába

A videoklip a jelen és a múlt között váltakozik, egyszer ott van az a bizonyos személy, egyszer nincs, és talán már a néző sem tudja elképzelni, hogy ez valóság vagy csak odaképzeljük?

Bogi régi álma válhatott valóra, hiszen a klipben egy villamos is szerepet kapott, amellyel szintén az elengedés nehézsége jelenik meg.

Rólunk

Dallos Bogi nyara koncertekkel teli, sokan kíváncsiak az új lemez dalaira, emellett pedig majd egy kis pihenést is tervez. Akik pedig kíváncsiak rá, vasárnap a Dunakapu-téri - Védd a helyit, vedd a Kisalföldit termelői piacon is meghallgathatják, hiszen 11:30-tól Bogi fog fellépni!

A Bogival készült teljes interjú IDE kattintva hallgatható meg.


Ferenczy Balázs
Nyitófotó: Bogi facebook oldala

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×