Lujzi szerető gazdikra talált

Lujzi szerető gazdikra talált

Győr+ Mancsok rovatunk eddig három kutyusnak, Boginak, Elmónak és Fűszernek segített otthonra lelni, ám végre elsőként bemutatott cicánkért, Lujziért is eljött a szerető család.

Lujzi egy kétéves, igencsak félénk cicus, akit március 28-án mutattunk be a kedves olvasóinknak. Ő volt az, akiről azonnal megállapítottuk, szüksége lenne arra, hogy olyan emberek között szocializálódhasson, akik türelemmel, odaadással fordulnak felé. Bizalmatlan volt mindenkivel – ő tőlünk félt, mi pedig attól, hogy nem hagyja majd senkinek, hogy szeressék, ez pedig elriasztja tőle az embereket. Ugyanakkor ott volt a remény is, hiszen ezen a félénk kiscicán azonnal megesett a szívünk, és nagyon szerettük volna, hogy valaki olyan odaadással forduljon hozzá, mint a szülők a csecsemőhöz, hogy minél hamarabb befogadják őt és megtanítsák az igazi életre.

Telt-múlt az idő, s bár voltak érdeklődői Lujzinak, az a hír váratott magára, hogy valóban őt akarják. Persze az a nap is elérkezett: április 25-én, szerdán jelentette be Horváth Patrícia, a Győri Állatmenhely egyik állatgondozója, hogy voltak megnézni a cicust, és mellette döntöttek, szombaton hazaviszik. Hatalmas volt az öröm! Alig hittem el, de így is lett. A győri család április 28-án besétált a menhelyre, és egy új családtaggal, méghozzá Lujzi cicával sétáltak ki onnan. Végtelenül hálásak vagyunk, hogy esélyt adtak egy ilyen félénk, mégis nagyszerű cicának, köszönjük! Sok-sok boldog évet kívánunk Lujzival!

Lujzi cicának nagyon örül az új gazdi

Négy állatnak már sikerült, hazavitték őket. Kutyusaink, Marci, Merci és Berci azonban még mindig arra várnak, hogy bennük is meglássa valaki a társat, akivel szeretné megosztani életét. Reméljük, minél hamarabb eljön értük is a szerető gazdi!

 

Szerző: Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor (főkép), Győri Állatmenhely (cikkben)

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×