Magabiztosan győzött a Gyirmót

Magabiztosan győzött a Gyirmót

Első hazai mérkőzésen magabiztos, öt gólos győzelmet aratott a Gyirmót, így jelenleg a tabella harmadik fokán áll az NBII-ben.

A gyirmótiak a Duna Aszfalt TVSE-t látták vendégül vasárnap, s már az első percektől kezdve az esélyeshez méltó játékot mutattak a kék-sárgák. Ennek eredményeként már az első fél óra végén két gólos előnyre tettek szert. A 27. perctől kezdve ráadásul emberhátrányban játszottak a vendégek, így fokozatosan fáradtak, s egyre kevesebb ellenállást mutattak.

A Gyirmót rengeteget támadott, szemre is szépen játszott. A rohamokat gólok is bizonyították, így a végére kialakult az 5-0-as győzelem.

A mérkőzés gólszerzői: 12.p Puskás Z. (öngól, 1-0), 27.p. Nagy P. (11-es, 2-0), 35.p. Szarka Á. (3-0), 60.p. Heffler N. (4-0), 90+2.p. Vólent R. (5-0)

A mérkőzés végén a vezetőedzők is értékelték a látottakat:

Szabó István - Duna Aszfalt TVSE: – Egyértelműen jobb csapattól kaptunk ki, amelynek más a célja. Becsülettel hajtottunk, küzdöttünk, de a mi elmaradt tizenegyesünk és a kiállítás után eldőlni látszott a találkozó.

Szepessy László - Gyirmót FC Győr: – Az első fordulóban sok helyzetet elhibáztunk, de most javult a helyzetkihasználásunk. Még közel sem játsszuk azt a futballt, amit szeretnénk, de jó úton járunk. Két újonc elleni meccsen vagyunk túl, így helyén kell kezelni ezt az eredményt is. Az újszülött is először lépegetni tanul, utána fog csak tudni futni. Erősebb ellenfelekkel szemben lesz csak igazán értékmérő az a munka, amit elvégzünk.

forrás és fotók: gyirmot.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×