Magyar apákat visz az Eurovízió színpadára

Magyar apákat visz az Eurovízió színpadára

Pápai Joci "Az én apám" című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt tervezik megmutatni az Eurovíziós színpadon is.

Ehhez bárki hozzájárulhat: az MTVA azt kéri, hogy aki kedvet érez, küldjön egy vagy több nagyméretű (2000x2000px felbontású) fotót az édesapjáról, amelyeknek "Az én apám" színpadképéhez és A Dal című műsorhoz kapcsolódó egyéb felhasználásához engedélyt is tudnak adni. Természetesen az édesapák saját maguk is jelentkezhetnek, sajét magukról is küldhetnek fotót.

A fotókat az adal@mtva.hu email címre várják március 31. éjfélig. Kérjük, a fotó beküldésével egyidejűleg meg kell adni:

- név,

- e-mail-cím,

- telefonszám,

- amennyiben nem múltál még el 18 éves, törvényes képviselőd nevét (a fotó kiválasztása esetén az Ő aláírására is szükség lesz).

Az MTVA a beküldött felvételek közül "Az én apám" című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki.

 

A színpadképhez kiválasztott képek beküldőivel e-mailben felveszik a kapcsolatot, és elküldik a felhasználáshoz szükséges, aláírandó nyilatkozatot, illetve szerződést.

Ha szeretnéd, hogy édesapád ott legyen az Eurovíziós színpadon Pápai Joci produkciójában, küldd el a fotóját!

A felhívás erre a linkre kattintva érhető el.

 

MTI

Kép: mediaklikk

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×