Már kapható az EYOF-album!

Már kapható az EYOF-album!

Péntektől kapható a Baross úti Látogatóközpontban a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált (EYOF) visszaidéző exkluzív album.

Ahogy arról már a múlt héten is hírt adtunk, a 240 oldalas kiadványban a nyári esemény legnagyobb élményeit idézik fel rengeteg fotóval az album készítői.

A győri EYOF-on a szervezőbizottság fotósai több mint negyvenezer képet készítettek. A nyári játékokat visszaidéző 240 oldalas kiadványban a legjobb fotókból láthatunk tematikus válogatást az önkormányzat Városmarketing és Programszervezési Főosztályának, valamint az EYOF médiaterületét összefogó Győr+ Média munkatársainak szerkesztésében. Az egyes fejezetekben megelevenednek a tíz sportág, a lángfutás, a megnyitó ünnepség, a kísérő rendezvények, az egyes rendezési területek, a szurkolók és az önkéntesek emlékezetes momentumai is. A versenyek ideje alatt megjelent napilap, a Hugoo Post cikkei alapján az olvasó átfogó képet kaphat a legfontosabb történésekről, miközben neves személyiségek, olimpiai bajnokok, sportvezetők rövid nyilatkozatait is olvashatjuk. Természetesen kiemelt figyelmet kaptak a magyar sikerek kovácsai, de a könyv végén valamennyi versenyszám érmeseinek nevét is megtaláljuk. Kérdésünkre munkatársunk, Marcali Gábor az EYOF fotós-koordinátora elmondta, csapatuk az egész esemény ideje alatt arra törekedett, hogy képeikkel visszaadják az esemény páratlan hangulatát a versenyhelyszínektől az olimpiai falun át a kísérőrendezvények és a különböző ceremóniák helyszíneiig mindenütt. Ezt a hangulatot, és persze Magyarország első olimpiai eseményének krónikáját tartogatja az olvasónak az album.

Fotó: Marcali Gábor

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×