Már Viktória sem a Győri Állatmenhely lakója

Már Viktória sem a Győri Állatmenhely lakója

A Győr+ Mancsok számára boldogan indult az új év: már az első héten arról értesültünk, hogy egykori gazdikeresőnk, Viktória elköltözött a Győri Állatmenhelyről.

Kerek számmal zártuk a 2018-at, a Győr+ Mancsok februári indulása óta húsz árva állatnak segített otthont találni. Kutyusaink közül Bogi, Elmo, Fűszer, Tulipán, Tália, Tina, Tánya, Toma, Bojta, Kende, Hunor, Kíra, Míra, Merci és Berci, Marci, sőt, Bonbon is gazdára lelt még tavaly. Három cicusunk, Lujzi, Aurora és Folti hasonlóan szerencsések voltak. Négy gazdikeresővel vágtunk neki az új esztendőnek, Jonatánnal, Viktóriával, valamint Incivel és Fincivel. Mostanra hárman maradtak.

Viktória, a félév körüli terrier keverék szuka kutyus megjárta már a poklot: október közepén került a Győri Állatmenhelyre, miután gazdája egy konyhakést szúrt a nyakába. Csodával határos módon maradt életben, majd egy betegséget diagnosztizáltak nála, de a kis hős azt is sikeresen leküzdötte, s végül teljesen felépült, az új év pedig meghozta számára a nagy, várva várt pillanatot, végre elköltözhetett a Győri Állatmenhelyről. Viktória január 4-én utazott Németországba. Reméljük, ott olyan élete lehet, amilyet megérdemel, s ami elfeledteti vele az eddigi szörnyűségeket! Légy boldog, csöpp hősünk!

Az okos, bölcs kutyusunk, Jonatán azonban hiába bizonyította már ezerszer, milyen nagyszerű társa lenne annak, aki mellette dönt, még mindig egy kennel az otthona. Ahogy két tündéri kiscicánk, Inci és Finci is várják a gazdit, ők együtt szeretnék bearanyozni valaki mindennapjait. Szurkolunk nekik!

 

Érdeklődni a Győri Állatmenhely alábbi elérhetőségein lehet:

E-mail: gyormenhely@gmail.com

Facebook: Győri Állatmenhely

 

Bodrogi Sára

Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×