Még egyszerűbb lesz a Tinder-szerelem

Még egyszerűbb lesz a Tinder-szerelem

A Tinder nevű társkereső alkalmazás 2012-ben indult, azóta pedig töretlen sikerrel gyűjti a felhasználókat, sőt, egy egész Tinder-társadalmat szervezett maga köré.

Az applikáció hatása tehát elképesztő: közel 26 millió pár talál egymásra Tinderen nap, mint nap, ráadásul mindez semmibe sem kerül, hiszen az alkalmazás alapvetően ingyenes. Ám egy 2015-ös újításnak köszönhetően számtalan plusz lehetőséget is elérhetünk, ha fizetünk havi 1300-2700 forintot. Többek között korlátlanná vált a jobbra húzások lehetősége – mellyel jelezhetjük, hogy valaki tetszik nekünk – ugyanis alapból csupán napi százszor van erre lehetőségünk. Sőt, akár ki is emelhetjük magunkat, hogy harminc percig a mi profilunk legyen az első, de az útlevél segítségével akár más városban is kereshetjük a szerelmet. És, ami a legjobb: ha valamit elrontottunk, esetleg véletlenül jobbra húztunk, mintha tetszene az illető, de szeretnénk visszavonni, ezt is megtehetjük. Mi jöhet még?

Az applikáció egy újabb fizetős fejlesztésen dolgozik, a Tinder Goldon, mellyel egy listát kaphatunk azokról a felhasználókról, akiknek tetszünk. Ez azért is lehet hatalmas dobás, mert rengeteg példa volt már arra, hogy az alkalmazást törölték, miután valakit elutasítottak. Tehát a csalódástól, a viszonzatlan szerelemtől való félelmet szeretnék ezzel megszüntetni, hogy még egyszerűbben találhasson magának párt az, aki a Tindert választja. Valószínűleg ezzel az újítással jócskán meg fog ugrani a már így is több mint 50 milliós felhasználógárda.

 

Forrás: SocialDaily

Kép: Pixabay

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×