Megdőlt a rekord, győri családok is magasba emelték büszkeségeiket

Megdőlt a rekord, győri családok is magasba emelték büszkeségeiket

A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom gyermekprogramokkal tarkított rendezvényt szervezett az Árkád Győrbe.

Az ország 23 pontján és határainkon túli településeken is egyszerre, szombaton pontban 11 órakor emelték magasba a gyerekeket. Ezzel az akcióval a gyermekek és a család fontosságára hívták fel a figyelmet.

Az Aranykapu Zenekar éppen 499. koncertjét tartotta Győrben, ahol zenéjükre a gyerekek és szüleik is táncra perdültek szombaton délelőtt.

 

Az Aranykapu Zenekar szórakoztatta a lurkókat és szüleiket

 

Új rekord született, tavaly 10 000 gyermeket repítettek fejük fölé a szülők, nagyszülők, idén ezt a számot túlszárnyalták, sokan otthoni környezetben is felemelték a csemetéket. Akik viszont a közös élményt választották, gyermekprogramokkal is gazdagabbak lettek.

A szervezőknek is sok feladatuk volt, hiszen idén még több település csatlakozott a rekordkísérlethez.

 

Magasba emelkedtek a gyerekek, és új rekord született

 

Tevesz-Fejes Zsófia, a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom győri vezetője örült annak, hogy ismét sok győri család eljött a programra. Zsófia azt is elmondta, céljuk nem más, mint hogy a tervezett gyermekek meg is szülessenek, mert az a tapasztalata, hogy sokan azért nem mernek gyermeket vállalni, mert félnek a szülőség kalandos útjától.

Svihák Oszkár, a győri bohóc, a porondmester nem engedte haza a kicsiket viccek, trükkök nélkül, s a végére úgy belelendültek a játékba, táncba, hogy fordult a kocka: a gyerekek nem akarták haza engedni Oszkárt az Árkádból.

 

Svihák Oszkár bohóc és Adorján Andrea, a Győr+ Rádió műsorvezetője

 

A Győr+ Rádió műsorvezetője, Adorján Andi 11 óra előtt 10 másodperccel kezdte a visszaszámlálást, s pontban 11-kor magasba emelkedtek a kicsik. A legkisebb gyermek egy 2 hónapos baba volt, a legnagyobb pedig egy 14 éves kisfiú, akit apukája nehezen tartott meg, mert pont 50 kilót nyom a gyerek.

A győri bevásárlóközpontnak fontos, hogy a családok élményeket is szerezzenek náluk, ezért egyre több olyan rendezvényt szeretnének, ahol a kicsik is jól érzik magukat. A centermenedzser is csatlakozott a jókedvű közönséghez, ő is felemelt egy kislányt, ezzel is jelezve, az Árkád Győrben fontosak a családok.

 

 

Nagy Imre centermenedzser elmondta, az Árkád Győr családbarát bevásárlóközpont, ahol nem csak a kényelmes vásárlás a fontos szempont, hanem az is, hogy a hozzájuk látogatók élményekkel gazdagodjanak.

A május mozgalmas lesz az Árkádban, családi piknikre, kertmozira, pihenésre hívják a látogatókat. Apáknak, fiaiknak is készülnek egy programmal, az amerikai legendák két keréken érkeznek, júniusban motorkiállítás nyílik. Koncertekkel, motorépítőkkel és értékes ajándékokkal igazi show helyszín lesz a bevásárlóközpont, így míg a hölgyek vásárolnak, a férfiak is kikapcsolódhatnak.

 

 

Gy.P.

Fotó: Bögi Tamás

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×