Kreatívan magyarosan – Ahogy én szeretem – Rendeld meg most!

Kreatívan magyarosan – Ahogy én szeretem – Rendeld meg most!

Nagy Eszter kreatív séf neve ma már országszerte ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár a klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. Eszter gyermekkorától imádott „kotnyeleskedni” a konyhában, újabbnál újabb ételeket alkotott, kísérletezett az ízekkel és az elkészítési módokkal. Ő maga is imád enni, a főzés számára a kikapcsolódást jelenti mind a mai napig.

Kreatív séfként a legnagyobb elismerés számára, ha egy-egy „alkotásával” sikerül az embereket kiszakítani a szürke hétköznapokból, megelégedettséget, mosolyt csalni az arcukra. Az általa átdolgozott magyaros receptjeinek elkészítésére csalogat be minket a konyhába. A 200 oldalas, gyönyörű ételfotókkal illusztrált, háromezer példányban készült kötet mindenkinek örömteli órákat okozhat, annak is, aki szeret főzni, és annak is, aki csak olvasni. Eszter hitvallása, hogy minden embernek van valamilyen szeretett dolog az életében, és annak elérésére a lépéseket sohasem késő megtenni.

E kötet szerzője nem csak a kezdeti lépéseknél tart álma megvalósításához. Rátalált a saját útjára, azt csinálja, amit a legjobban szeret: főz, már nemcsak a saját, hanem mindannyiunk legnagyobb örömére. Desszertként pedig egy saját receptekkel, étvágygerjesztő fotókkal, élvezetes stílusban megírt, „főzhető” szakácskönyvet tett le a magyar gasztronómia asztalára.

A könyvet megvásárolhatja az alábbi helyeken is:

Győr+ Pavilon (Baross G. út - Árpád út sarok);
Látogatóközpont (Baross G. út 21.);
Lokálpatrióta Könyvesbolt (Baross G. út 4.); 
Borháló Győr Borkereskedés (Pálffy u. 3.);
Gusto Delicate (Malomszéki út 7.);
Streatbox Burger (Töltésszer utca - pavilon);
Zacc Kávé és Bistro (Arany János u. 28-32.);
Oldtimer83 Café Shop (Tét, Debrecen utca 45.).

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×