Megnyílt a Möbelix Győrben

Megnyílt a Möbelix Győrben

Profi kiszolgálással, minőségi termékekkel nyitotta meg ötödik lakberendezési áruházát az osztrák XXLLutz cég. A kedden megnyílt – közel 8 ezer négyzetméteres – Möbelix már az ötödik hazánkban.

Németh Dániel, a győri áruház igazgatója a nyitónapon elmondta, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a győri vásárlók igényeiről, hiszen a cég már nyolc éve jelen van a városban a Mömax áruházukkal. Korábban már volt egy Möbelix Győrben, az anyacég akkor mégis az áruház bezárása mellett döntött. – Ez leginkább egy stratégiai döntés volt, hiszen a Mömax-ot szerette volna az anyacég jobban előtérbe helyezni. Nagyon sikeres lett ez az irány, hiszen Győrből elindulva nyolc új Mömax nyílt az országban.

Az igazgató kiemelte, hogy a most megnyílt Möbelix mindenkit szeretne megszólítani. – Az olcsóbbtól egészen a drágább árkategóriáig forgalmazunk termékeket. Szeretnénk mindenkit kiszolgálni árukínálatunkkal, leginkább a középréteget – tette hozzá Németh Dániel.

Németh Dániel

A győri üzlet 5500 négyzetméteren várja a vásárlókat, akik a mindennapos használati tárgyak mellett a komplett lakásukat be tudják rendezni. Szinte mindenki megtalálja a maga stílusát és a saját világát, a pénztárcájához mérten. Az igazgató elmondta, a cég szeretne hosszú távon is fennmaradni a jelenlegi 45 fős létszámmal, erős forgalommal.

 

A közel jövőben Debrecenben és Szegeden is nyílik Möbelix

 

 

rl
Fotók: Marcali Gábor

Csatolt galéria: Megnyílt a Möbelix Győrben
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×