Megtelt a vendégszektor Budaörsön - ott voltunk a szurkolók indulásakor

Megtelt a vendégszektor Budaörsön -  ott voltunk a szurkolók indulásakor

A Budaörs weboldalán tájékoztatott, miszerint a mai negyed hatkor kezdődő Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC mérkőzésre minden belépő elkelt a vendégszektorba. A Győr+ Média ott volt a szurkolók és a csapat buszának indulásakor.

Minden vendégjegy elkelt tehát a szezon utolsó idegenbeli mérkőzésére, így a helyszínen már senkinek nem lesz lehetősége vásárolni tikettet. Csüggedni azonban senkinek nem kell az M4 Sport és az m4.sport.hu élőben közvetíti a találkozót.

A győri szurkolók nagy része a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete szervezésében két külön busszal indult útnak a Budaörsre, hogy szokás szerint élőben szurkolhassanak a lányoknak. A csapatot hétfőn még a Dunakapu téren köszöntötték a BL győzelem apropóján, egy kicsit szusszantak, most pedig délután 2 órakor útnak indultak a következő diadalért.

További fotókért kattintsatok a képre!

A várakozás perceit együtt töltöttük velük az Audi Aréna Győr parkolójában, ahová nem csupán a két szurkolói járat, hanem a Győri Audi ETO KC játékosainak busza is begördült. A szimpatizánsok és a lányok is sorra érkeztek, megvolt a mosolyok, a biztatások, s nem meglepő, hogy Kiss Éva keze még mindig beszédtéma: azt a védést soha nem felejtik el nekik a győriek.

Pontos beosztása van, ki melyik busszal jut el a mérkőzésekre

A többnyire zöld-fehérbe öltözött férfiak és nők barátokként üdvözölték egymást, régóta utaznak már egy együtt, országon belül és kívül is. Egyöntetűen mindenki győzelmet vár, s gólzáporban is bíznak, hiszen minél több találatot kell szerezni, hogy a Magyar Kupa és a BL győzelem után a bajnoki arany is meglegyen.

Összetartó, összeszokott társaság a győri szurkolóké

Vad Lajos régi ismerősként tűnt fel a tömegben: ő volt aki kerékpárral hajtott fel a BL döntőre. Most a buszos utazást választotta, a többiekkel együtt indult útnak. Kiss Sándort felesége kíséri minden mérkőzésre, most is együtt készülődtek. Althaus és Hansen szívesen állt meg egy gyors fotóra, Sándor boldogsága érthető volt, ezek a fotók még hiányoztak a gyűjteményből.

Anja Althaus és Kiss Sándor

Többre már nem nagyon marad idő, a csapatnak és a szurkolóknak is indulni kellett, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljön a bajnoki cím! Úgyhogy mi sem tudunk már mást írni, mint amit a szurkolók kiabáltak fényképezőgépünk előtt integetve: Hajrá ETO, hajrá Győr!

"Hello Győr, győzni megyünk Budaörsre!"

 

 

Havassy Anna Katalin
Fotó: HAK
A benzinkutas fotó: Vad Lajos

Csatolt galéria: ETO szurkolók az utolsó idegenbeli bajnoki előtt
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×