Megújul a 81-es főút Kisbérnél

Megújul a 81-es főút Kisbérnél

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. június 18-21. között a 81-es főút kisbéri, 600 méteres, a Komáromi utcát érintő aszfaltozási munkákat végez.

Az aszfaltozás ideje alatt a forgalom jelzőlámpás irányítás mellett egy sávon váltakozva haladhat. A főút nagy forgalma miatt torlódás várható.

Az aszfaltozási munkák idején a kisbéri Komáromi utca páratlan oldalának gépjárművel történő megközelítése június 18-án hétfőn és június 20-án szerdán, a páros oldalának megközelítése kedden és csütörtökön, továbbá a Sport utcára való be-, illetve kihajtás mind a négy nap korlátozottan lehetséges.

A Hunyadi és a Wenckheim Béla utcák Komáromi és Arany János utca közötti lakói az Arany János utcát használva közlekedhetnek. A munkaterület érinti a Komáromi utcai buszmegálló párt is, melynek megközelítése a fenti időszakban korlátozottan lehetséges. A Székesfehérvár-Győr útvonalon közlekedők a Magyar utca - Vásártér útvonalat használhatják a nagyobb torlódások elkerülése érdekében.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×