Megújult a kismegyeri sportpálya

Megújult a kismegyeri sportpálya

A győri önkormányzat 15 millió forintból felújíttatta a Kismegyer központjában fekvő, igencsak elavult sportpályát. Rekortán borítást kapott, újak a kapuk, a kosárlabda palánkok, a több funkciós pálya gyermekek és felnőttek sportolását szolgálja.

"Évről-évre kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy az egyes városrészek sportpályáit felújítsuk, fontos ugyanis, hogy fiatalabbak és idősebbek életvitelszerűen magukénak tekintsék a sportolást" – fogalmazott az ünnepélyes avatón Borkai Zsolt győri polgármester.

 

 

Kara Ákos győri országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy Győr élen jár az értékteremtésben, az innovációban és a közösség építésében, s hamarosan hasonlóan korszerű pálya áll majd a marcalvárosiak rendelkezésére.

 

 

Diligens Tibor, a körzet önkormányzati képviselője az átadáson elmondta, a városrészbe egyre többen települnek be, sok a gyerek, a családok mellett pedig a közeli óvoda és iskola diákjai is használhatják a felújított pályát, amely ideális környezetben, egy játszótér mellett helyezkedik el.

 

 

A felújítást a Győr-Szol koordinálásával az Arvia Kft. végezte. Horváth Sándor ügyvezető elmondta, két hét alatt végeztek a felújítással. A rekortán borítás nem csúszik, rugalmas, védi az ízületeket és nem porzik, emellett tartós, hosszú életű és könnyű karban tartani, így minden szempontból ideális választás.

 

 

Koloszár Tamás
fotó: O. Jakócs Péter

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×