Micsoda Ősz 2018! – Várjuk fotóid

Micsoda Ősz 2018! – Várjuk fotóid

Légy profi vagy lelkes amatőr és fotózd le a győri őszt! Mutasd meg, milyen az év legszínesebb évszaka!

Szépen gyűlnek a győri őszt bemutató alkotások, eddig az amatőrök lelkesedése nagyobb, de azért néhány profi is küldött fotót számunkra. Köszönjük, hogy ennyien örökítettétek meg eddig a legszínesebb évszakot, továbbra is várjuk a lencsevégre kapott őszi pillanatokat. A beérkezett műveket megtalálod az oldalunkon, folyamatosan frissülő képgalériánkban és a Facebookon! Szállj be te is a versenybe, mutasd meg mindenkinek, számodra milyen az ősz Győrben, és nyerj! Fontos: egy személytől maximum nyolc képet fogadunk.


A JÁTÉKRÓL:

Tavaly több mint száz kép érkezett a Micsoda ősz elnevezésű felhívásunkra, így a nagy népszerűségen felbuzdulva idén is szeretnénk megtudni, milyen is a győri ősz. Az amatőrök mellett a profi, hivatásos fotósoknak is szeretnénk bemutatkozási lehetőséget biztosítani, de a tényleges verseny most nem nekik szól.
Nincs más dolgod, csak készíteni csodálatos őszi fotókat Győrben, és elküldeni szerkesztőségünknek a jatek@gyorplusz.hu e-mail címre, a levél tárgya Micsoda ősz! legyen. Pályázni november 25-ig lehet. Egy személy maximum 8 képpel nevezhet. 

Fontos, hogy a levél tartalmazza:

– profi vagy amatőr kategóriában indulsz,
– a neved,
– a képed címét,
– hol és mikor készült a fotód,
– kis szöveg a kép mellé (nem kötelező).

Természetesen a díjazás idén sem marad el. A szakmai zsűrink amatőr kategóriában az első három helyezettet díjazza, míg a Facebook-oldalunkon a legtöbb reakciót gyűjtő kép készítője az Amatőr és Profi kategóriában a Közönség kedvence díjat nyeri el.

A díjakat a győri Borháló ajánlotta fel.
Amatőr kategória:
1. helyezett: 12 darabos Prémium borválogatás,
2. helyezett: 6 darabos Primőr borválogatás,
3. helyezett: 3 darabos Borháló kedvence válogatás,
Közönség kedvence: 3 darabos Borháló kedvence válogatás,
Profi kategória:
Közönség kedvence: Győr ajándékcsomag Győr Önkormányzata felajánlásából.


A beérkezett képeket bemutatjuk, hiszen az év legszínesebb évszakát mindenkinek látnia kell! Az alkotásokat közzétesszük a gyorplusz.hu oldalon a Micsoda ősz menüpontban, illetve a Facebook-oldalunkon is.
Ragadj gépet, vagy kapd elő a telefonod, és örökítsd meg a győri őszt!


 

A képek kizárólag saját munkák lehetnek. A felhívásunkra jelentkező elismeri, hogy a beküldött fotó felett korlátlan felhasználási joggal rendelkezik. Továbbá hozzájárul, hogy a képeket a Győr+ Média Zrt. kiadványaiban, termékeiben a fotós nevének feltüntetésével korlátozás nélkül megjelentesse.

 

 

Csatolt galéria: Micsoda Ősz 2018!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×