Mikulás napot tartott Győrben a Rapülők

Mikulás napot tartott Győrben a Rapülők

Ingyenes Mikulásnapot hirdetett Mc Gesztenye, Berkes T. Boy és Michel de Lux, a Baross-úti Győr+ Pavilon előtt, ahol játékokkal, közös énekléssel és jó hangulattal várták az arra járókat.

A győri belvárosban landolt a Rapülők legénysége szerdán délután, hiszen az évezred utolsó győri koncertje előtt még egy hatalmas Mikulás nappal várták a városban élő rajongókat. Geszti Péter, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor Győr kedvelt sétálóutcájában, a Győr+ Média pavilonja előtt már délután 4 óra előtt megjelentek, mosolyt csalva az arra járók arcára! A ’90-es évek népszerű formációja játékot is hirdetett! Ha a játékos tudta folytatni az elkezdett Rapülők dalszöveget, már meg is kapta azonnali nyereményét, amelyek ezúttal tisztálkodási szerek voltak. A helyszínen egy urnában gyűltek a nevek, amelyek közé bárki, aki arra járt, bekerülhetett. A kétórás show alatt kétszer sorsolt a „szöveggyártó kisiparos” – Kovács György és Babály Lászlóné Terézia kapták meg páros berepülési engedélyüket az évezred utolsó koncertjére, amely majd december 29-én lesz az Audi Arénában.

A jegyek egyébként már boldog tulajdonosaiknál vannak, amit Szarva Andrástól, a koncert főszervezőjétől vehettek át. A sorsolás izgalmas pontja volt, hogy az első nyertes nem tartózkodott a helyszínen, őt személyesen Geszti Péter invitálta telefonon vissza a rögtönzött színpad elé.

A Baross-úti forgatagban sokan összesúgtak, visszaemlékeztek a régi idők zenei élményeire.

 

 

 

 

„Imádom a csapatot! Akkoriban valami egészen új dolgot képviseltek, ettől lettek az emberek kedvencei! Természetesen a Jazz+Az és a Gringo Sztár korszakot is követtük, de a Rapülőkhöz foghatót azóta sem találtunk” – mesélte el a Győr+ kérdésére egy Mc Gesztenye rajongó.

A srácok nagyon készségesek voltak, rengeteg közös kép készült, valamint lehetett plakátokat, CD-ket dedikáltatni.

 

Akik nem tudták a belváros felé venni az útirányt, ők sem maradtak élmények nélkül! Orosz Sanyi, a Győr+ Rádió műsorvezetője – a Mikulás nap házigazdája – többször is bejelentkezett a Győr+ Rádió élő délutáni műsorába, ahol a hallgatók maguk is megbizonyosodhattak a kinti hangulatról.

A közös éneklések szünetében pedig megtudhattuk, hogy tényleg Győrben lesz az évezred utolsó Rapülők koncertje! A show pedig hatalmas élményt ígér, annyi kulisszatitkot elárultak, hogy egy húsz méter hosszú színpad áll majd a zenekar rendelkezésére.

 

Ferenczy Balázs
Fotó: Mekli Zoltán

 

 

 

 

Csatolt galéria: Mikulás délután a Rapülőkkel - Mekli Zoltán fotói
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×