Mit ígérnek a csillagok a hétre?

Mit ígérnek a csillagok a hétre?

A Szűzek figyeljenek az egészségükre a héten, a Mérlegek utazzanak el párjukkal a Pünkösdi hétvégén!

KOS

A baráti kapcsolataik kerülnek a héten előtérbe, ne csodálkozzanak, ha néhány rég nem látott kedves ismerős is felbukkan most. Szakítsanak időt a beszélgetésre, találkozásra. A hét második felében törődjenek önmagukkal kicsit többet, töltődjenek fel pozitív energiákkal, regenerálódjanak párjukkal együtt.

BIKA

Makacsságuk a maximumon van a héten, nem engedik eltéríteni magukat eredeti céljaiktól. El is érik céljaikat, módszereik célra vezetőek. Önök irányítják most az eseményeket. Kedvesükre számíthatnak most, egyetért Önökkel szerencséjükre. Munkahelyükön legyenek kicsit zárkózottabbak, ne fecsegjenek.

IKREK

Lassan telik ez a hét az Önök számára, nem nagyon jutnak előbbre ügyeikben. Ne idegeskedjenek túlzottan emiatt, most nem ennek van itt az ideje. Hallgassanak barátaikra, inkább kérjenek segítséget tőlük. Nem árt mások ötleteit is meghallgatniuk, hátha inspirálja Önöket. Újuljanak meg a héten.

RÁK

Ne menjenek a dolgok elébe, nem tudják most meggyorsítani az eseményeket. Inkább álljanak meg, gondolják végig, mi is a helyzetük lényege. Maradjanak meg saját feladataik mellett, ne vállaljanak fel olyat, ami nem az Önöké. Az egyszerűség most előnyösebb, mint a túlbonyolítás. Családjuk Önökkel van.

OROSZLÁN

Törekedjenek a harmóniára, az egyensúlyra a héten, gondolják végig, mi is lenne jó Önöknek. Jusson idejük olyan tevékenységekre, amiket már régóta halogatnak. Anyagilag pozitív helyzetben vannak, elismerik Önöket munkájukban is. Figyeljenek gyomruk, emésztésük egészségére is.

SZŰZ

Nagyon figyeljenek most önmagukra, az egyensúlyra, amiért annyit küzdöttek. Ne vállaljanak most be olyan feladatokat, amivel tönkreteszik ezt a pozitív állapotot. Ha kell, változtassanak, amin csak lehet. Figyeljenek egészségükre, emésztésükre, gyomrukra. Magánéletükben is pozitív változások vannak.

MÉRLEG

Eredményes lesz ez a hetük, higgyenek magukban most. Minél többet beszélgessenek munkatársaikkal, párjukkal, ne tartsanak ezektől, nem lesz semmi gond. Párjukkal sok dolgot tudnak rendezni most, kellemes időszak vár Önökre, amit egy utazással akár fel is tudnának dobni. Lazítsanak együtt.

SKORPIÓ

Nagyon gondolják végig, ki milyen szándékkal közeledik Önök felé. Álljanak ki magukért, ha kell munkahelyükön, de ne vigyék haza a feszültségeket. Családjukat óvják a konfliktusoktól inkább. Hiszen rájuk számíthatnak most a legfőképpen. Állítsák meg a negatív eseményeket, folyamatokat életükben.

NYILAS

Válogassák meg, kire szánnak most az energiáikból, ne pazarolják olyanokra, akik csak elrabolják Önöktől. Az emberi értetlenség most ugyancsak idegessé teheti Önöket. Figyeljenek munkahelyükön, kerüljék a legtöbb ilyen embert, persze nem tudnak mindenkit elkerülni. Párjukkal lazítsanak, pihenjenek többet.

BAK

Rendszerezzék ügyeiket a héten, így jobban átlátják majd életüket, feladataikat. Ez megnyugtatja majd Önöket, és a munkájukhoz is pozitívabban tudnak állni. Kapcsolataikra is ráférne mindez, beszéljék meg, zárják le a félbe maradt konfliktusokat. Csak pozitív emberekkel, barátokkal vegyék körbe magukat.

VÍZÖNTŐ

Ez a hét csak az Önöké és családjuké. Vonuljanak vissza párjukkal, legyenek többet kettecskén, beszélgessenek, rendezzék, amit még eddig nem tudtak. A külvilág információi ne vonják el ettől figyelmüket, zárják el magukat a negatív eseményektől. Teremtsék meg a békét családjukban, és őrizzék is meg azt.

HALAK

Figyeljenek lelki stabilitásukra a héten, ne tegyenek olyat, amivel kibillennének ebből. Munkahelyi ügyeik hátterében ne is érdekelje Önöket, milyen magasabb utasítások állnak, annyit tegyenek, amennyit lelkiismeretük diktál. Hagyják a zűrzavart arra, aki ezt élvezi. Párjukra koncentráljanak, érezzék jól magukat.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×