Mit ígérnek a csillagok a hétre?

Mit ígérnek a csillagok a hétre?

Az Ikrekre, a Mérlegekre és a Bakokra is lazítás, utazás vár a héten - a horoszkópjuk szerint.

KOS

Nagyon kedvező hét elé néznek, magánéletük és pénzügyi helyzetük nagyon jó fordulatot vesz most. Ha még nincs párjuk, a szerelem beköszönt életükbe. Ha kapcsolatban élnek, az most nagyon boldog, kiegyensúlyozott. Tervezzenek, álmodozzanak, ötleteik vannak most bőven. Élvezzék az életet párjukkal.

BIKA

Fontos, hogy tegyenek meg sok mindent céljaikért a héten, még akkor is, ha némi segítséget kell ehhez kérniük. Egy jó barátjuk tudja a megoldást. Párjukkal beszéljék meg mindezt, így nem lesz majd nézeteltérés Önök között. Inkább szenteljenek most egymásnak több figyelmet, mint később veszekedjenek.

IKREK

Nagyon pörögni fog Önökkel ez a hét, de ezt nem is bánják. Rengeteg energiájuk van most, bármit meg tudnak oldani ezzel. Adjanak párjuknak is egy kis plusz energiát, hogy követni tudja Önöket. Egy utazás most feldobná kapcsolatukat, éljék át együtt a boldog pillanatokat, ne gondolkozzanak sokat.

RÁK

Pihenjék ki az elmúlt hetek fáradalmait, ez egy nyugodtabb időszak lesz életükben. Rendszerezzék gondolataikat, céljaikat, életük alakulását tervezzék most meg. Párjukkal beszélgessenek ezekről sokat, ez kiegyensúlyozottabbá teszi mindkettejüket. Lazítsanak most minél többet, párjukkal együtt.

OROSZLÁN

Nagyon pozitív, boldog időszakot élnek át a héten, építkezzenek lelkileg, gyűjtsék magukba a pozitívumokat. A sors is Önöket segíti most, ne panaszkodjanak semmiképp. Párjukkal kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, tervezzenek együtt. Pénzügyeikben is pozitív események várhatók.

SZŰZ

Mozduljanak ki a szenvedéssel teli helyzetekből, ne engedjék, hogy a rossz hangulat eluralkodjon Önökön. Keressenek minél előbb megoldást ügyeikre, ne várjanak. Menjenek pénzük után, ne hagyják elúszni a lehetőségeket. Családjuk támogatja Önöket, ne hallgassák el a dolgokat előttük, inkább beszéljenek.

MÉRLEG

Nagyon hatékony és boldog hét elé néznek, használjanak ki minden alkalmat arra, hogy még jobbá tegyék azt. Engedjék szárnyalni magukat, engedjék meg maguknak a boldogságot. Párjukkal osszák meg ezeket a boldog pillanatokat, sokszorozzák meg együtt a jót. Utazásra is nagyon jó ez a hét, töltődjenek.

SKORPIÓ

A héten nagy gondolkozás vár Önökre. Tervezzenek, nézzék végig sorsuk alakulását. Tegyék le felesleges terheiket, váljanak meg azoktól az emberektől, akik lehúzzák csak Önöket. Foglalkozzanak magukkal többet, töltekezzenek erővel, energiával, később nagy szükségük lesz rá. Szabadítsák fel magukat.

NYILAS

Nézzenek a dolgok mélyére a héten, felmerülhetnek olyan problémák, amiről már nem is gondolkoznak. Zárják le magukban a múltat, engedjék el, amire nincs szükségük többé. Beszéljék meg párjukkal, ő is jobban rálát most az Önök életére. Álljanak ki önmagukért, párjuk is ezt teszi. Lazítsanak a hétvégén.

BAK

Lazítsanak a héten, ne terheljék magukat a múlt sérelmeivel. Töltődjenek, pihenjenek többet, foglalkozzanak önmagukkal. Magukból merítsenek, másra most nem számíthatnak. Beszéljenek egy jó barátjukkal, szüksége van az Önök tapasztalatára, gondolkozására. Ne utasítsák vissza a meghívásokat.

VÍZÖNTŐ

Nagyon jó hét előtt állnak, használják ki a jó lehetőségeket. Oldjanak meg mindent, amit csak tudnak. Írjanak listát tennivalóikról, nehogy elfelejtsenek valamit. Elismeri Önöket párjuk, merítsenek ebből erőt, energiát. Ez nagyon fellendíti most a héten kapcsolatukat, fordítsanak erre is figyelmet.

HALAK

Mindenre figyeljenek oda a héten, minden lépésüket gondolják jól végig. Sok türelemre lesz szükségük, hogy ne vesszenek össze senkivel sem. Még párjukhoz sincs most annyi türelmük, kérjenek tőle segítséget inkább. A hétvégén engedjék el a terheket, lazítsanak sokat, amennyit csak tudnak.

Szakács Anna
győri asztrológus

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×