Mit tehetnék értük? Guríts pár százast a kisbuszba!

Mit tehetnék értük? Guríts pár százast a kisbuszba!

Nagykorú autóját szeretné egy fiatalabb és modernebb autóra cserélni a mindszentpusztai Mit Tehetnék Érted? Autista Otthon Alapítvány. Most Te is segíthetsz!

Egy tábla csokoládé árával már ön is segíthet! A kisbuszt már kinéztük, a mindössze nyolcéves, kilencszemélyes Ford Transittal az otthon lakóit kirándulni és orvosi vizsgálatokra szállíthatná az otthon munkatársa – együtt az egész kiscsapatot! A jármű 3 millió forintba kerül, melyből az alapítvány 1 millió forintot már félretett, a többit olvasóink, rádióhallgatónk és tévénézőink segítségével szeretnénk összegyűjteni.

 

Guríts pár százast a kisbuszba, hiszünk benne, hogy a sok kicsi valóban sokra megy!

 


Most Te is biztonságosan pár kattintással tudsz segíteni az Alapítványnak. Nincs más dolgod mint ezalatt a szöveg alatt található bejegyzésre kattintani és egy csoki árával hozzájárulni a kisbuszhoz! Együtt sikerülhet!

Régi helyett újabbat

Nagykorú autóját szeretné egy fiatalabbra és modernebbre cserélni a mindszentpusztai Mit Tehetnék Érted Autista Otthon Alapítvány . Egy tábla csokoládé árával már ön is segíthet! A kisbuszt már kinéztük, a mindössze nyolc éves, kilenc személyes Ford Transittal az otthon lakóit kirándulni és orvosi vizsgálatokra szállíthatná az otthon munkatársa - együtt az egész csapatot!

 

 

Fotó: Marcali Gábor, O. Jakócs Péter
Grafika: Tóth András

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×