Mit üzennek a csillagok?

Mit üzennek a csillagok?

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a heti horoszkópot április 2-8-ig.

KOS

A héten álljanak meg egy kicsit, gondolják végig mit és min kellene változtatniuk. Újuljanak meg, kezdjenek hozzá a változtatásokhoz, ne várjanak ezekkel a feladatokkal. Ha nincs párjuk, legyenek nyitottak, most új kapcsolatot is hozhat életükbe ez a hét. Ha kapcsolatban élnek, foglalkozzanak vele.

 

BIKA

Ne engedjék meg maguknak a sok idegeskedést a héten, inkább mérlegeljenek, elemezzék ki helyzetüket. Nem is olyan szörnyű a helyzet, mint amennyire belehergelték magukat. Ideje kicsit megújulniuk Önöknek is, menjenek el fodrászhoz, kozmetikushoz, szépüljenek meg. Párjukról se feledkezzenek meg.

 

IKREK

Kellemes dolgokkal töltsék el ezt a hetet lehetőségük szerint. Kicsit lazítsanak, egy hosszú hétvégét iktassanak be párjukkal kettecskén. Ne utasítsák vissza a barátok meghívását sem, törődjenek most kapcsolataikkal is. Töltődjenek, erősödjenek lelkileg ezen a héten. Ne idegeskedjenek sokat munkahelyükön.

 

RÁK

Rakják össze magukat a héten, ha kell, lelkizzenek, csak a végeredmény a fontos. Teremtsék meg a békét, harmóniát önmagukban és környezetükben. Zárjanak le lehetőleg minden félbe maradt ügyet, konfliktust. Így végre családjuk is megnyugodhat, egész másképp telnek napjaik velük. Lazítsanak.

 

OROSZLÁN

Lazítsanak, lassuljanak le a héten, nem is tudnának mást tenni, hiszen a körülményeik is így alakulnak. Gondoljanak át még egyszer mindent, a le nem zárt ügyek végére tegyenek pontot. Foglalkozzanak magukkal, újuljanak, szépüljenek meg a héten. Ez a változtatások hete, amin kell, most tudnak is.

 

SZŰZ

Most végre Önök is több időt tudnak önmaguk épülésére, szépülésére fordítani. Lezárult egy nehezebb időszak az életükben, így átgondolhatják, hogyan tovább. Munkahelyükön sok a változás, nézzék azt, hogy jobb most Önöknek. Párkapcsolatukban a sok beszélgetésé a főszerep, ne hanyagolják el egymást.

 

MÉRLEG

Zárjanak le minden felesleges ügyet a héten, hogy legyen idejük, energiájuk önmagukra is. Tegyék rendbe anyagi helyzetüket, egy pozitívabb időszak kezdődik ebben is. A változások párkapcsolatukat is érinti, üljenek le egymással beszélgetni, hogyan tovább. Próbáljanak egyezségre jutni a kérdésekben.

 

SKORPIÓ

Kellemes hét elé néznek Önök is, most minden simán megy, el tudnak rendezni mindent, amit eddig nem. Magukról se feledkezzenek meg, újuljanak meg önmaguk is. Ne csak a feladataikkal foglalkozzanak, engedjenek meg maguknak egy kis lazítást, feltöltődést párjukkal, utazzanak el, ha tudnak. Pihenjenek.

 

NYILAS

Nagyon figyeljenek önmagukra a héten, ne vállaljanak olyan feladatokat, amiket nem tudnak teljesíteni. Ne halmozzák a plusz gondokat, inkább tegyék le a feleslegeseket. Gondolják végig időbeosztásukat is, legyenek engedékenyebbek önmagukkal szemben. Figyeljenek most egészségükre is, kicsit kimerültek.

 

BAK

Hallgassanak önmagukra, megérzéseikre a héten, és eszerint cselekedjenek. Erősítsék meg a lelküket, ne csüggedjenek, inkább zárják le azokat a kapcsolatokat, ügyeket, amik csak feleslegesen viszik el energiáikat. Ezután ne feledkezzenek meg a megújulásról, szépülésről sem, törődjenek magukkal.

 

VÍZÖNTŐ

Nagyon osszák be idejüket, erejüket a héten, különben egyre idegesebbnek érezhetik magukat. Családjukon csattan az ostor, ha nem figyelnek erre, és ez most nem lenne nagyon szerencsés. Vonuljanak kicsit félre, gondolják végig, mit és hogy kellene átcsoportosítaniuk életükben. Hallgassanak párjukra.

 

HALAK

Kicsit megpihenhetnek a héten, lezárult egy nehezebb időszak az életükben. Rendezzék, amit eddig nem tudtak, magánéletüket, baráti kapcsolataikat, önmagukról se feledkezzenek meg. Gyermekeikkel sem árt beszélgetni, magyarázzák el nekik, amit nem értenek. Párjukkal döntsenek a továbbiakról.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×