Mit üzennek a csillagok?

Mit üzennek a csillagok?

A Kosok vigyázzanak értékeikre, a Rákok pedig az egészségükre figyeljenek oda jobban ezen a héten.

KOS

A héten legyenek nagyon körültekintőek, megfontoltak, de ne várjanak sokat a cselekvéssel, ideje elindulniuk céljaik felé. Munkájukban most fejlődés várható, magánéletük is pozitívan fog ez által változni. Gyakorolniuk kell így az önfegyelmet, de megéri kivárni a megfelelő pillanatot. Vigyázzanak értékeikre.

BIKA

Párkapcsolatuk kerül előtérbe a héten, ne féltékenykedjenek, illetve Önök se adjanak erre okot. Rendezzék ezeket a konfliktusokat, mert nagy sértődésekbe keverednek különben. Családjuk számít Önökre most, ne hanyagolják el őket. Vigyázzanak pénzükre, kölcsön ne adjanak, és ne kérjenek, baj lenne belőle.

IKREK

Fontos lenne most átgondolni távlati céljaikat, ne hagyják, hogy az események kiszakadjanak irányításuk alól. Vonzzanak be minden jót most életükbe, ez lenne a legfontosabb. Ehhez nagyon kell tudniuk, mit is szeretnének. Hagyják a mondvacsinált ügyeket, ne foglalkozzanak velük. Párjuk Önök mellett áll.

RÁK

Egészségük kerülhet most a középpontba, ha nem vigyáznak, figyeljenek veséjükre, alhasi szerveikre. Fogalmazzanak minden helyzetben egyértelműen, különben konfliktusok sorozatába kerülhetnek. Párjukkal viták várhatók, próbálják megoldani a helyzetet. Gondolják végig, kell-e ez Önöknek.

OROSZLÁN

A héten sok ügyet tudnak pozitívan megoldani, lezárni, erejük visszatér, és mindent egyszerre akarnak majd megcsinálni. Azért hagyjanak pihenőidőt is maguknak. Kapcsolataikban ne siessék el viszont a megoldásokat, gondolják végig, hol használják ki Önöket, és zárják le ezeket, ne folyjon ki az erejük.

SZŰZ

Ez a rendezések hete az Önök életében, nézzék meg rendben vannak-e hivatalos ügyeik, papírjaik. Fizikailag ne erőltessék most meg magukat, könnyen meghúzhatják magukat, ha nem ismerik a mértéket. Inkább kérjenek segítséget, ne essenek túlzásokba. Ha tudnak, utazzanak el párjukkal a hétvégére.

MÉRLEG

Figyeljenek a héten munkájukra, nagyon eredményesek, és ezt mások is észreveszik. Könnyen tehetnek szert olyan kapcsolatra, aki támogatja előmenetelüket. Akár válthatnak is, ha ez kedvezőbb Önöknek. Párjukkal legyenek következetesek, ne engedjék be kapcsolatukba a féltékenységet.

SKORPIÓ

Ne engedjék, hogy összekuszálódjanak az események Önök körül, ettől csak idegesebbek lehetnek. Álljanak meg, ha nem úgy sülnek el a dolgok, mint ahogyan azt Önök szerették volna. Lazítsanak, engedjék a sorsukat működni inkább, és így megoldódik minden. Töltődjenek fel, figyeljenek egészségükre.

NYILAS

Furcsa hét áll Önök előtt, éppen ezért nem lenne jó, ha kapkodnának. Legyenek megfontoltak a munkában, ne adják ki önmagukat, ötleteiket. Inkább lépjenek hátrébb egy lépéssel, hogy rájöjjenek az összefüggésekre. Párjuk most jó tanácsadójuk, és megérzéseik is kitűnőek. Ne essenek semmiképp pánikba.

BAK

A kapcsolatok kerülnek előtérbe a héten, tartsák nyitva szemüket, figyeljék meg, ki melyik oldalon is áll. Egy- két csalódás most érheti Önöket, de legalább tudják az igazságot. Fogaikra, ízületeikre vigyázzanak a héten, inkább menjenek kontrollra. A sport most fontos lenne Önöknek, engedjék ki feszültségeiket.

VÍZÖNTŐ

Nagyon kedvező és tartalmas hét elé néznek, lassan körvonalazódik, mit szeretnének, hogyan tudják céljaikat elérni, a jövő már nem egy ködbe burkolózó ismeretlen. Ezt csak maguknak köszönhetik, egyedül maradnak a feladatokkal. Párjukkal osszák meg a konklúziót, ne hagyják ki a jóból.

HALAK

Legyenek óvatosak most a közlekedésben, inkább hagyják párjukat, de idegesen semmiképp ne vezessenek. Munkájukra is igaz ez, a benső feszültségtől nem látják a megoldásokat. Találják meg azt a módszert, amivel meg tudják nyugtatni magukat, ne hergeljék magukat a végletekig. Lazítsanak inkább.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×