Mit üzennek a csillagok?

Mit üzennek a csillagok?

A Kosok járjanak nyitott szemmel, legynek nyitottak a héten, az Ikrek életmódváltását pedig siker kísérheti - az e heti horoszkóp szerint.

KOS

Legyenek nagyon vidámak, felszabadultak a héten, olajozottan történnek az események Önökkel, sokat nem is kell gondolkozniuk, hogyan szervezzék meg a feladataikat. A párkapcsolat kérdése is a középpontba kerül, erősítsék meg, ha már van. Ha nincs párjuk, most legyenek nyitottak az újra, nehogy elszalasszák.

BIKA

Családjuk foglalkoztatja most Önöket a leginkább, nem kerülhetik el a megoldásokat, tegyenek pontot a konfliktusok végére. Párjukkal is üljenek le, beszéljék meg mindazt, amit eddig halogattak. Így meg tudják előzni az esetleges szakítást. Rendezzék anyagi helyzetüket minél előbb, ha lehet.

IKREK

A héten mindent meg tudnak oldani, amit eddig nem, használják ki az alkalmakat, ne várjanak. Párjukkal nagy harmóniát, békét tudnak megélni, boldogságuk teljes. Ha szeretnének változtatni szokásaikon, életmódjukon, most sikerülni fog. Fordítsanak több időt önmagukra, a pihenésre, lazítsanak.

RÁK

A hét kezdete nem lesz konfliktusmentes az Önök számára, próbáljanak megnyugodni. Így megtalálják a megoldást mindenre, kérjenek segítséget, ha ez egyedül nem megy. Figyeljenek, nehogy túlhajszolják magukat, inkább pihenjenek többször is, ha kell. Adják meg maguknak a jót, megérdemlik.

OROSZLÁN

Erejük teljében vannak a héten, helyreállt életükben az egyensúly. Párkapcsolatuk is rendben van, ha még nincs, akkor könnyen Önökre talál most a szerelem. Legyenek nyitottak az újra. Törődjenek egészségükkel is jobban, sportoljanak, figyeljenek az étkezésükre is. Jókedvük sok dologra megoldást ad.

SZŰZ

Nagyon figyeljenek a héten lelki egyensúlyukra, munkahelyükön nem várt akadályokba ütközhetnek. Figyeljenek minden részletre, így a megfelelő megoldásokra találnak. Ne osszanak meg mindenkivel minden gondolatot, szándékot, a megfelelő kommunikáció nagyon fontos lesz most.

MÉRLEG

Fordítsanak több figyelmet családjukra, inkább beszéljék meg többször is az eseményeket, talán így elkerülhetik a vitákat. Párjuk most a saját gondjaival van elfoglalva, így Önöknek egyedül kell megoldani számos helyzetet. Hallgassanak megérzéseikre, így könnyebben elérik céljaikat, csak erre koncentráljanak.

SKORPIÓ

A hét nem lesz konfliktusmentes az Önök számára, családjukban több a vita, mint várták. Ezek váratlanul is érhetik Önöket, nem számítottak rá. Hallgassanak megérzéseikre, eszerint cselekedjenek. Munkájuk most pozitív irányba fordul, ez kárpótolja talán Önöket. Figyeljenek most sorsuk alakulására.

NYILAS

Fontos, hogy a héten minél nyugodtabbak tudjanak maradni, ne kapkodjanak, ne siessenek el semmit. Hátráljanak ki egy lépéssel a munkahelyi konfliktusokból, így jobban átlátják majd mi is a megoldás. Nézzék meg, ki milyen szándékkal van az Önök irányába, ezután cselekedjenek csak. Párjuk jó tanácsadó most.

BAK

Térképezzék fel, mitől félnek, gondolják át, miért történhet mindez. Ne éljék ebbe nagyon magukat, tereljék el figyelmüket, foglalkozzanak mással. Így megnyugodhatnak, s más szemszögből is megvizsgálhatják a problémáikat. Ha kell, hívják segítségül egyik barátjukat, elemezzék ki helyzetüket együtt.

VÍZÖNTŐ

Nagyon jó hét elé néznek, szellemileg nagyon frissek. A többiek nem is tudják követni Önöket sokszor, annyival előbbre járnak a megoldásokban. Használják ki jókedvüket, írják le gondolataikat. Párjukkal nagy harmóniában vannak most, egymást emelik a pozitív érzelmekkel. Éljék meg a hét minden percét boldogan.

HALAK

Kicsit távolodjanak el a problémáktól a héten, ne döntsenek nagy ügyekben, még nem látják tisztán a helyzetet. Párjukkal harmóniában vannak, töltődjenek ebből az érzésből, beszéljenek meg mindent egymással. Ha tudnak, a hétvégén pihenjenek minél többet, töltődjenek, az idegrendszerüknek szüksége van erre.

 

Szakács Anna

asztrológus

 

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×