Mit üzennek neked a csillagok a jövő hétre?

Mit üzennek neked a csillagok a jövő hétre?

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a következő heti horoszkópot január 15-21-ig.

KOS

Párkapcsolatuk kerül a héten előtérbe, most helyezzék magánéletüket az első helyre. Ha így tesznek, elkerülhetik a nagyobb konfliktusokat a későbbiekben, és megőrzik az otthoni békét. Beszéljenek meg egymással mindent, amit eddig elkerültek. Munkájukban pozitív fordulatok következnek, minden egyszerűbb.

 

BIKA

Lépjenek kicsit hátrébb a történésektől, és gondolják át a következő lépéseket. Maradjanak higgadtak, maradjanak a lelki középpontban, amennyire csak tudnak. Így biztos, hogy nem terhelik túl magukat, meg tudják őrizni egészségüket is. Munkájukban is sikerre jutnak. A tudatosság a legfontosabb.

 

IKREK

Gondolják át eredeti terveiket, még ha egy pici változtatásra szükségük is lenne, akkor is érdemes véghezvinni céljaikat. Munkájukban így előrelépést tapasztalnak, amit eddig nem tudtak megtenni, az most könnyedén sikerül. Párjukkal lehetnek konfliktusaik, félreértések, ez megviselheti Önöket sajnos.

 

RÁK

Ne agyaljanak most feleslegesen olyan dolgokon, amikről nem is Önök tehetnek. Csak a saját tetteikért felelősek, mások döntéseiért nem, ezt válasszák szét lelkükben most. Önbizalmukat erősítsék meg, legyenek minél pozitívabbak, gyakorolják kitartóan a pozitív gondolkozást. Barátaik segítik Önöket ebben.

 

OROSZLÁN

Az év eleji tervezés most Önöknek is nagy segítség lehet. Nem szükséges egy egész évre előre gondolniuk, de legalább a közeljövőt gondolják el. Így nem hoznak hirtelen elhamarkodott döntéseket, elkerülhetik a csalódásokat. Ez még nem a nagy változtatások ideje. Figyeljenek az egészségükre, sportoljanak.

 

SZŰZ

Nagyon sikeres hét előtt állnak, éppen ezért keressék meg feladataikban a helyes sorrendet. Így nem marad ki semmi, nem kell idegeskedniük. Párjuk egyre kreatívabb ötletekkel áll elő, beszéljék át ezeket, és kezdjenek a megvalósításhoz. Így biztos, hogy kapcsolatuk is megerősödik, boldogabb lesz.

 

MÉRLEG

Legyenek nagyon bölcsek a héten, ne hamarkodják el a döntéseiket. Figyeljék meg, ki mit mond, és mit tesz, ezzel kiderül, ki az, aki igaz ember az életükben. Az összefüggéseket állapítsák meg, ez legyen döntéseik kiindulópontja. Egészségükért tegyenek meg mindent most, étkezésükre, ízületeikre figyeljenek.

 

SKORPIÓ

A héten inkább csak felügyelniük kell életük eseményeit. Az elmúlt év végén már megalapozták ezt szerencsére, így nem igazán kell idegeskedniük most. Ha odafigyelnek, lépésről lépésre sikereket érhetnek el mind munkájukban, mind magánéletükben. Párjukat vonják be a jó dolgokba, akár utazzanak el hétvégére.

 

NYILAS

Ez a hét még nem a fontos, mindent eldöntő döntések hete, éppen ezért ne is akarják felgyorsítani az eseményeket. Hagyják, hogy a maga ütemében körvonalazódjon munkájukban a jövő. Magánéletükre figyeljenek, töltsenek minél több időt párjukkal. Tervezgessenek, élvezzék együtt ezt az időszakot.

 

BAK

Bizakodóak lehetnek a héten, átlátják végre ennek az időszaknak a lényegét, a fő feladatokat. Magukra figyeljenek most, fejlődésükre, a kitűzött céljaikra, ne a külső véleményekre. Ezzel jócskán megkönnyítik saját helyzetüket. Magánéletük is pozitívan alakul, párjukkal kellemes programokban lehet részük.

 

VÍZÖNTŐ

Kissé ideges hét elé néznek, érdemes lenne olyan tevékenységbe, sportba kezdeniük, amikkel levezethetik ezeket az energiákat. Különben megbánthatnak olyan embereket, akiket igazán nem kellene, kerüljék ezeket a kellemetlen helyzeteket. Legyenek éppen ezért nagyon tudatosak, vegyék kézbe életüket.

 

HALAK

Legyenek nagyon nyitottak az alternatív lehetőségekre a héten munkájukban, hallgassanak jól bevált megérzéseikre. Így biztos, hogy a helyére kerül minden. Párkapcsolatukban is változások lehetnek, főleg, ha még nincs párjuk. Ne utasítsák vissza barátaik meghívását, járjanak nyitott szemmel most. Lazítsanak.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×