Mit üzennek neked a csillagok a jövő hétre?

Mit üzennek neked a csillagok a jövő hétre?

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a következő heti horoszkópot.

KOS

 

Nagyon izgalmas, tevékeny hét elé néznek, jól tervezzék meg, mit is szeretnének. Amibe kezdenek, az most könnyedén sikerül. Olyan új információk jutnak el Önökhöz, amik motiválják munkájukat, terveiket. Járjanak utána, hogy lehetne megvalósítani. Figyeljenek párjukra, töltsenek több időt egymással.

 

BIKA

 

Pénzügyeik kerülnek a héten a középpontba, gondoljanak át minden lépést ezen a téren. Inkább várjanak a nagy döntésekkel, kerüljenek minden bizonytalan helyzetet. Kérdezzék ki párjuk véleményét, így elkerülhetik otthon a vitás, nehéz helyzeteket. Közös biztonságuk érzelmileg, anyagilag a legfontosabb most.

 

IKREK

 

Ne aggódjanak sokat a héten, most mintha minden úgy sikerülne, ahogy azt eltervezték. Fordítsanak több időt kedvteléseikre, szabadidejükben most csak magukra figyeljenek. Ezzel családjuknak is kedveznek, az Önök jókedve kihatással van mindenkire. Tervezzenek egy közös, lazítós hétvégét.

 

RÁK

 

Nem lesz egyszerű ez a hét az Önök számára, mintha érzelmi hullámvasútban ülnének. Éppen ezért halasszanak el minden fontos döntést, ha lehet, inkább gondolják át még egyszer. Így kiderül az is, kiben bízhatnak, és ki volt csak érdekből Önök mellett. Ha tudják, kezdjék letenni terheiket lelkükből.

 

OROSZLÁN

 

Energikus hetük lesz, nagyon sok olyan ügyet el tudnak rendezni, amiket eddig nem tudtak. Rengeteg ötlet jut így eszükbe, visszatér régi optimizmusuk is. Terveikről ne beszéljenek, inkább minden részletre kiterjedően gondolják át azokat. Fontos most a pihenés, engedjék meg szervezetüknek a regenerálódást.

 

SZŰZ

 

Próbálják a héten minél inkább elkerülni a felesleges idegeskedést, csak leblokkolná Önöket. Keressenek olyan elfoglaltságot, ahol levezethetik mindezt, így biztos, hogy eszükbe jutnak a jó megoldások. Barátaik némileg aggódhatnak Önökért, hallgassanak rájuk. Szervezzenek közös programokat velük.

MÉRLEG

 

A hét most párjukról, illetve kettejük kapcsolatáról szól. Szinte csak erre tudnak gondolni, mindent nagyon jól szeretnének megszervezni, intézni. Ha a kapcsolat kezdetén vannak, most elemükben vannak, rengeteg jó ötletük van. Ha már régóta együtt vannak, akkor is jól jön kapcsolatukban egy kis megújulás.

 

SKORPIÓ

 

Legyenek nagyon precízek, pontosak a héten, főleg hivatalos ügyeiket illetően. Minden papírjukat nézzék át, vajon nem járt-e le. Most alkalmas az időszak, hogy új munkába, tanulmányba kezdjenek. Ebben most sajnos nem tud senki tanácsot adni Önöknek, hozzák meg egyedül ezeket a döntéseket. Lazítsanak is.

 

NYILAS

 

Ne bizonytalanodjanak el a héten, ne legyenek saját maguk akadályozói, csak elfáradnának még jobban. Szűrjék ki a fontos tényezőket inkább, keressenek prioritást a feladatok özönében. Magánéletüket kíméljék meg mindettől, ne vigyék haza a munkát. Barátaik hiányolják Önöket, figyeljenek magukra is.

 

BAK

 

Nagyon eredményes hét vár Önökre, olyan feladataik vannak, amik tökéletesen megfelelnek képességeiknek. Így ki tudnak bontakozni, nem zavarja ebben Önöket semmi. Gondolják végig pénzügyeiket, ne vágjanak most bele új befektetésbe, ne költekezzenek feleslegesen. Beszéljék meg párjukkal mindezt.

 

VÍZÖNTŐ

 

Lépjenek egy lépést hátrébb jelenlegi helyzetüktől, így rálátnak mindarra, ami nagyon nyomasztóan hat Önökre. Vegyék észre, mit is kellene tenniük, hallgassanak most is megérzéseikre. Párjuk tud még segíteni Önöknek, ha úgy érzik, osszák meg vele gondolataikat. Ne felejtsenek el azért lazítani sem.

 

HALAK

 

Figyeljenek igazságérzetükre a héten, nem fogja becsapni Önöket. Olyan összefüggésekre jönnek most rá, amelyek régóta húzódó kérdéseket, problémákat oldanak meg. Nem biztos, hogy erről nyíltan beszélniük kellene mindenkivel, várjanak még egy kicsit. Lazítsanak párjukkal a hétvégén.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×