Ne halogassanak a Rákok, lazítsanak az Oroszlánok!

Ne halogassanak a Rákok, lazítsanak az Oroszlánok!

A Rákoknak nem szabad megijedniük a váratlan helyzetektől, feladatoktól, fontos, hogy ne halogassanak. Az Oroszlánoknak időt kell szánniuk önmagukra, itt a szabadság ideje! Vajon mit üzennek még a csillagok az év huszonhetedik hetére?

KOS

Figyeljenek jobban a pihenésre a héten, ne vállaljanak olyan feladatokat, amik felesleges energiabefektetést igényelnek. Inkább rendezzék mindazt, amit már eddig elkezdtek. Így biztos, hogy nem csapnak össze a hullámok a fejük felett, és még párjuk is örül annak, hogy kicsit több időt töltenek együtt.

 

BIKA

Nagyon produktív hét vár Önökre, szinte mindent meg tudnak valósítani, amit elterveztek. Tűzzék ki ezeket a célokat maguknak, nehogy eltérítsék Önöket más ügyekkel. Tartsanak ki, ne adják fel félúton. Így a közeljövőben sok új, izgalmas feladat is megtalálja Önöket. Ne vigyék haza a munkahelyi feszültségeket.

 

IKREK

Sok igazságra rájönnek a héten, de sajnos nem mindegyik lesz kedvező az Önök számára. Ne essenek kétségbe, miután levezették feszültségeiket, biztosan rájönnek a megoldásokra. Legalább kiderül most, ki keverte össze a szálakat a háttérben. Legjobb, ha egy lépést hátra lépnek, így jobb lesz a rálátásuk.

 

RÁK

A héten semmiképp ne halogassanak, ne ijedjenek meg az adódó helyzetektől, feladatoktól. Minden kreativitásukra szükség lesz, de sok segítőre is találnak. Párjuk szerencsére segít mindenben, lelkileg nagyon támogatja Önöket. Amennyit csak tudnak, lazítsanak, pihenjenek kettecskén.

 

OROSZLÁN

Ez a hét az Önök hete, szánjanak önmagukra, feladataikra elegendő időt. Legjobb lenne most szabadságra menniük, csak lazítani, pihenni. Ha ezt nem tudják megtenni, akkor is fordítsanak több hangsúlyt a szabadidejükre. Családjuk is próbál segíteni most, érzik, hogy szükségük van a támogatásra.

 

SZŰZ

A hét Önökről szól, nagyon sok pozitívum vár Önökre. Gondolják végig, mi is férne bele ebbe a hétbe, tervezzék meg jól, nehogy elszalasszák a boldog pillanatokat. Párjukkal, ha tudnak, akár utazzanak el pár napra, nagyon sokat számítana kapcsolatukban ez a hét. Éljék meg minden pillanatát ennek.

 

MÉRLEG

A héten próbáljanak változtatni a mindennapi mókuskerék érzésen, már nehezen tűrik a monotonitást. Ha nem tudnak szabadságra menni, próbálják a szabadidejük eltöltésével kompenzálni ezt. Párjuk is támogatja Önöket ebben, sok jó ötlete van, amit érdemes együtt megvalósítaniuk. Lazítsanak többet.

 

SKORPIÓ

Párkapcsolatukban helyreáll a nyugalom, bár nem kis erőfeszítéseket kell tenniük ezért. Próbáljanak veszekedések nélkül megbeszélni mindent, így hamarabb dűlőre jutnak. A közös tervezgetés is sokat segít helyzetükön, a közös célok új energiát hoznak kapcsolatukba. Töltődjenek az elmúlt időszak után.

 

NYILAS

Figyeljenek minden kommunikációra a héten, munkájukban így talán elkerülhetik a félreértéseket. A pletykákból mindenképpen maradjanak ki, nem tenne jót helyzetüknek. Szakértelmük nem csapja be Önöket most sem, bízzanak magukban. Ez elég fárasztó, de családjuk Önök mellett áll, csak erre figyeljenek.

 

BAK

Figyeljenek önmagukra sokkal jobban a héten, arra, amit szeretnének elérni. A vonzás törvényét most kiválóan alkalmazzák, így gondolataikban csak a pozitív célok lebegjenek. Ne veszítsék hitüket, inkább erősítsék. Ha szükségük van életmódjuk megváltoztatására, ez jó időszak rá. Kérjenek tanácsot, ha kell.

 

VÍZÖNTŐ

Lépjenek kicsit hátrébb az eseményektől, innen szemléljék a többiek viselkedését, az összefüggéseket. Így olyan dolgokra is rájönnek, amik a nagy rohanásban elkerülték figyelmüket. Így a későbbiekben is sokkal könnyebben átlátják a többiek szándékát. Legyenek tudatosak, nyugodtak.

 

HALAK

Megérzéseik kitűnően működnek a héten is, így könnyedén rájönnek a jó megoldásokra. Mások is kérhetik az Önök segítségét most. Arra viszont vigyázzanak, hogy olyat ne fogadjanak vissza bizalmukba, aki már egyszer becsapta Önöket. Legyenek minél többet családjukkal, együttlétük gyógyítóan hat.

 

Szakács Anna

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×