Négykarikás érdekességek

Négykarikás érdekességek

Tudta, hogy minden Győrben gyártott Audit profik ellenőriznek, az Audi Hungária belső tesztpályáján?

A tesztpálya munkatársai kiemelten fontos feladatot látnak el az Audi Hungaria gyártási folyamatában. A Győrben gyártott járművek 100%-a szigorú ellenőrzésen esik át, ez több mint 400 autót jelent naponta.

A munkatársak számára a vásárlók elégedettségének elérése jelenti a motivációt, hogy minden egyes terméket prémium minőségben gyártsanak és engedjenek útjára. Ennek érdekében az autókat szigorúan ütemezett terv szerint 14 különböző felületen – a macskakőtől egészen a csatornafedőig – tesztelik.

 

A legsportosabb győri modellek, az Audi TT RS és az RS 3 Limousine a belső tesztelés mellett egy 60 perces külső utcai ellenőrzésen is részt vesznek. Ha a járművek valamennyi prémium követelménynek megfelelnek, az Audi Hungaria munkatársai útjukra indítják őket új tulajdonosukhoz.

A győri székhelyű AUDI HUNGARIA Zrt., az Audi Konszern tagja, az Audi- és Volkswagen Konszern központi motorszállítója. Győrben gyártják az Audi A3 Limousine, az A3 Cabriolet, valamint az Audi TT Coupé és Audi TT Roadster modelleket. 2006 óta az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít különböző Volkswagen konszernmárkák számára. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata és az ország legnagyobb exportőreinek egyike. Az Audi Hungaria mintegy 11 500 munkatársat foglalkoztat Győrben.

forrás/fotó: www.audi.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×