Neked is üzennek a csillagok

Neked is üzennek a csillagok

Szakács Anna győri asztrológus elkészítette a következő heti (február 5-11.) horoszkópot.

KOS

Minden fontos ügyet intézzenek el a héten, ne várjanak kedvezőbb alkalomra, hangulatra, időpontra. Vegyenek erőt magukon, ha esetleg semmi kedvük nem lenne most az ilyenekhez. Párjuk is tud jó tanáccsal szolgálni, ne idegeskedjenek feleslegesen. Inkább beszéljenek át mindent többször is, ne vitázzanak most.

 

BIKA

A héten rendezzék magánéletüket, párjuk elég ideges hangulatban lehet. Beszéljenek meg mindent, zárják le a régi eseményeket és keressenek most új célokat, ami mindkettejüket inspirálja. Pénzügyeikben kerüljék a becsapással járó helyzeteket, ne menjenek bele kétes ügyletekbe. Legyenek óvatosak.

 

IKREK

Őrizzék most meg nyugalmukat, ne bocsátkozzanak bele felesleges vitákba, illetve olyan dolgokba, ami nem is érinti az Önök életét. Vigyázzanak még a tanácsadással is, nehogy Önöket hozzák ki a bajok okozójának. Erre most igazán nincs szükségük. A sok munka mellett nem árt néha a lazításra is gondolniuk.

 

RÁK

Nem éppen a legjobb hangulatban találja Önöket ez a hét, minden le nem rendezett érzés, lezáratlan ügy felbugyog most lelkük mélyéről. Ideje elengedni ezeket, ne engedjék, hogy a lelküket továbbra is mérgezzék ezek az energiák. Vigyázzanak, a stressz az egészségük rovására mehet. Gyomruk a legkényesebb.

 

OROSZLÁN

Ideje felébredni téli álmukból, ez a tettek, a cselekvés ideje végre. Ne halogassanak semmit sem, inkább tegyenek önmagukért. Találjanak ki egy kreatív tervet és csak ezzel foglalkozzanak. Párjukkal beszélgessenek, lehet, hogy ez a hirtelen lendület kicsit megrémiszti őket. Adják át pozitív érzelmeiket.

 

SZŰZ

Fontos, hogy foglalkozzanak terveikkel, céljaikkal ebben az időszakban. Lassan eljön a változtatások ideje, és ezt Önök is jól tudják. Felkészültek rá maximálisan, most már csak el kell indulniuk. Ez nem a stabilitásról szól, ez az, ami kicsit megrémiszti Önöket. Egyedül Önök tehetik ezt meg, más nem fogja.

 

MÉRLEG

Felhalmozták erre a hétre az elintézni valókat, ez feszültséggel tölti el Önöket. Rendezzék a családi ügyeiket is, ne várjanak tovább a beszélgetésekkel, inkább öntsenek tiszta vizet a pohárba. Önök is megkönnyebbülnek ez által. Figyeljenek egészségükre sokkal jobban, a felfázást kerüljek, ahogy csak lehetséges.

 

SKORPIÓ

Ez a hét a családról szól az Önök életében, ne utasítsák vissza a segítséget, tegyenek meg mindent. A harmónia uralkodik így majd, amit Önök is nagyon fognak élvezni. Párjukkal beszéljék meg a továbbiakat, ne halmozzák a feszültségeket a meg nem beszélt, szőnyeg alá söpört problémákkal.

 

NYILAS

Mindent tervezzenek meg jól ebben az időszakban, ezen a héten. Ne ugorjanak bele olyan feladatokba, ami nem is az Önöké lenne, inkább utasítsák vissza a kétes helyzeteket. Párjuk megérzései kitűnően működnek most, beszéljenek meg egymással mindent. Legyenek óvatosak és körültekintőek a héten inkább.

 

BAK

Figyeljenek idegrendszerükre a héten, ha tehetik, minél többet pihenjenek, aludjanak, szabad idejükben töltődjenek olyan dolgokkal, ami örömet szerez Önöknek. Gyomruk egészségét is kockáztatják a stresszel. A családi beszélgetéseket ne halogassák most, inkább kérjenek segítséget, türelmet.

 

VÍZÖNTŐ

A párkapcsolat kerül most előtérbe a héten Önöknél, jobb is, hogy mindent megbeszélnek egymással. Írják össze közös céljaikat, terveiket, merjenek álmodozni. Egy közös utazás is kilátásban van, ne halogassák. Jót tenne kapcsolatuknak egy rövidebb elvonulás. Munkájuk megvárja Önöket.

 

HALAK

A héten gondoljanak többet önmagukra, egészségükre, ne feszítsék túl magukat. Ne vállaljanak el olyan feladatokat, amit képtelenek teljesíteni, inkább mondjanak nemet. Párjukkal is közöljék ezt, ha kell, kérjenek tőle segítséget. Ne veszekedjenek, az most igazán nem hiányzik Önöknek. Lazítsanak többet.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×