Neked mit jósolnak a csillagok?

Neked mit jósolnak a csillagok?

Ha kíváncsi vagy rá, milyen lesz a 18. heted, akkor olvasd el legfrissebb horoszkópunkat!

KOS

 

Nagyon figyeljenek a héten munkahelyükre, ne kapkodjanak, a nagy idegesség nem tenne jót most előmenetelüknek. Nem a legpozitívabb most a légkör. Lépjenek hátrébb ebben a helyzetben, figyeljék, ki milyen állásponton van. Ne vigyék haza ezt a hangulatot, értékeljék párjuk szeretetét. Figyeljenek hátukra.

 

BIKA

 

Inkább olvassák el az apró betűt is, mielőtt aláírnak bármit a héten, nézzenek a dolgok mögé, ki milyen szándékkal közeledik Önökhöz. Nehogy becsapják Önöket, legyenek körültekintőek. Figyeljenek családjukra is, inkább beszéljenek meg mindent, nehogy egy félreértés elrontson mindent. Párjuk számít Önökre.

 

IKREK

 

Rengeteg a dolguk a héten, jobb, ha tervet készítenek, nehogy elfelejtsenek valamit. Így nem is érnek rá figyelni arra, milyen pletykák folynak a hátuk mögött. Ez nem is baj, legalább nem idegesítik fel magukat. A nagy kapkodásban figyeljenek a közlekedésre, ne vezessenek idegesen inkább.

 

RÁK

 

Jobb, ha megerősítik önbizalmukat a héten, munkahelyükön ugyancsak próbára teszik Önöket. Mondják ki véleményüket, ne tartsák magukban, különben könnyen elnyomás lehet a vége. Párjuk támogatja Önöket, beszéljenek meg vele mindent. Ha tudnak, igyanak sok folyadékot, a veséjük szeretni fogja bizonyára.

 

OROSZLÁN

 

Ez az igazság hete lesz az Önök számára, egyértelművé válik, ki milyen szándékkal közeledik Önökhöz. Rájönnek, ki mond igazat, és ki akar csak érdekből Önökkel lenni. Értékeljék az igaz barátokat, és kezdjenek arra figyelni, hogyan tehetnék még jobbá, értékesebbé életüket. Figyeljenek a szerelemre.

 

SZŰZ

 

Úgy érezhetik a héten, mintha egy hurrikán közepén lennének. Zajlanak Önök körül az események, szinte fel sem fogják, mi történik. Próbálják megőrizni lelki békéjüket, és még várjanak inkább. Még nem tudnak minden információt, ne hamarkodják el döntéseiket. Gondolják át jól most, mire is vágynak igazán.

 

MÉRLEG

 

Most párkapcsolatuk áll a középpontban, nagyon figyeljenek, nehogy egy félreértés elrontson mindent. Ezért mondják ki, ami a szívükön van, még ha párjukkal kicsit eltérnek nézeteik, akkor is. Így elkerülhetik a nagyobb veszekedéseket, és a későbbi csalódásokat. Vállalják fel inkább magukat.

 

SKORPIÓ

 

Ne álljanak saját sorsuk útjába, hallgassanak lelkükre inkább. Egy kicsit hagyják történni az eseményeket, azok úgyis magukkal sodorják Önöket. Ne cipeljék a félelmeiket, engedjék el mindazt, ami csak visszahúzza Önöket. Irigyeikkel ne törődjenek, csak saját munkájukra, feladataikra koncentráljanak inkább most.

 

NYILAS

 

Azt sem tudják hirtelen, hova kapjanak, annyi feladatuk van most. Munkahelyükön és otthon is egyaránt egyszerre szakad minden a nyakukba. Ne essenek kétségbe ettől, inkább tartsanak ki, a későbbiekben látják ennek előnyét majd. Azért ne feledkezzenek meg egészségükről sem, pihenjenek is többet.

 

BAK

 

Nagyon fontos időszak ez a párkapcsolatukban, mindkettejük hasznára lenne, ha tudnák, mit is szeretnének tulajdonképpen. Ezt beszéljék meg párjukkal is, a változásokat együtt élik meg hiszen. Ki kell mondaniuk véleményüket, most ez nagyon fontos. Ne odázzák a beszélgetéseket, mondják el céljaikat minél előbb.

 

VÍZÖNTŐ

 

Rendezzenek minden papírjukat, könyvelésüket, hivatalos ügyeiket, hiába nem szeretik elintézni ezeket, de ne halogassanak most. Kérjenek inkább segítséget családjuktól, ha ez nem sikerül egyedül. Így elkerülik a sok idegességet, és párjukkal sem kell összeveszniük semmi miatt sem. Legyenek nyugodtak.

 

HALAK

 

Felhalmozódtak munkáik az utóbbi időben, és ez a héten sem lesz másként. Gondolják végig, tényleg mindent egyedül kellene megoldaniuk, vagy más feladatait is magukra vállalták? Ne hagyják az idegességet eluralkodni Önök felett, saját igényeiket is tartsák most szem előtt. Bízzanak magukban.

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×