Nem hiszed el mit csinált Boateng!

Nem hiszed el mit csinált Boateng!

Viccnek indult, végül aztán örömteli valósággá vált egy futballszurkoló számára egy párbeszéd az Instagramon: a férfi csalódott kedvencében, Kevin-Prince Boatengben, aki ezért kártalanította őt.

"Igazi úriember, tartotta a szavát" - kommentálta a játékos gesztusát a drukker. A Renato nevű férfi - aki a közösségi oldalon "Godsavethekingborn" néven aktív - bevásárolta a csapatába a középpályást a Fantacalcio elnevezésű olasz online játékban, a futballista azonban januárban a Serie A-s Sassuolótól az FC Barcelonához igazolt, így a folytatásban már nem szerepelhetett Renato gárdájában - írta a spanyol Marca című lap. A szurkoló ezek után írt Boatengnek az Instagramon, és viccesen számon kérte: "Most mit csináljak, kártalanítanod kell! Küldhetem a számlaszámomat?". A labdarúgó - teljesen váratlanul - hamarosan válaszolt, elkérte a számlaszámot, és átutalt egy bizonyos összeget Renatónak.

"Ciao Renato, átment a pénz. Sokszor ölellek!" - írta az elképedt drukkernek a német-ghánai Boateng. Hogy mennyi pénzt küldött, azt nem tudni, a szurkoló azonban azt ígérte, az egész összeget jótékony célra fordítja.

 

MTI
fotó: goal.com

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×