Nincs kicsi vagy nagy buli, csak BULI van!

Nincs kicsi vagy nagy buli, csak BULI van!

Közeledik az idei Szentiváni Fesztivál, amikor a színpadon a nemzetközi sztárvendég mellett a hazai könnyűzenei élet krémje lép színpadra. Az EDDA Műveket már régi ismerősként köszönthetik a szentivániak, akik mostanra is igazi fergeteges rockhangulatot ígérnek.

Az EDDA Művek hihetetlen története már az 1970-es évektől tart, népszerűségük töretlen, s napjainkban is rengetegen kíváncsiak egy-egy koncertjükre.

„Egy biztos, azt nem lehet mondani, hogy ezt meg lehet szokni, az ember egyszerűen csak érzékeli és felfogja” – kezdte a zenekar frontembere, Pataky Attila. „Mindent megpróbálunk megtenni azért, hogy a legjobban viszonozzuk a felénk áradó szeretetet. Én mint énekes és szövegíró folyamatosan tanulom, hogy egyre jobban sáfárkodjak ezzel a fantasztikus lehetőséggel. Azzal, hogy 45 éve a színpad elején lehetek és énekelhetek, óriási áldás. Újra és újra felfedezzük és átéljük ezt a csodát.”

Pataky Attila éppen ezért igyekszik egyre jobban a mában élni, ám ahogy hangsúlyozta: ez közel sem jelent egyet a carpe diemmel. Hitvallása szerint a pillanatokat kell megragadni, le kell hajolni a mindennapok pillanattorzsáiért is. Ezekből a pillanatokból érdemes egy szép jövőt összerakni, a múlton úgyis csak füstölögni lehet.

„Minden egyes fellépésre fizikálisan és lelkileg is fel kell készülni! A srácok így 45 év után is gyakorolnak. Ezzel is megtiszteljük az EDDA-tábort, hiszen mi mindig nagyon odapakoljuk magunkat. Nincs kis buli vagy nagy buli, csak buli van! Szentivánra is veszett jó formában érkezünk, ezt garantálom! Hozunk magunkkal egy-két új extrát is. Például néhány dalt elvarázsolunk, s heavy metal-köntösben szólalnak majd meg.”

Attila egyébként azt is elmesélte, hogy folyamatosan figyeli a közönséget, és bizony, ha egy szép szemű lány kéri, hogy nyomják el az Érzést, akkor boldogan eltérnek az előre eltervezett műsortól. Hiszen ahogy korábban is fogalmazott: a pillanatok megélése az élet egyik legfontosabbja.

(x)

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×