Nincs megegyezés az Audinál, szombaton újra tárgyalnak

Nincs megegyezés az Audinál, szombaton újra tárgyalnak

„Végre érdemi tárgyalást tudtunk folytatni az Audi képviselőivel” – nyugtázta a Győr+ éredeklődésére a koraesti órákban Szimacsek Tibor, az Audi Hungária Független Szakszervezetének (AHFSZ) elnökségi tagja.

„Megállapodás azonban nem született” – állapította meg, majd hozzátette: „azt kértük, hogy a vállalat olyan új ajánlattal álljon elő, amelynek a struktúrája a miénkhez hasolít, hiszen akkor lehet pontosan összehasonlítani az ígéreteket a követelésekkel”.

Szimacsek Tibor szerint ők fölajánlották, hogy akár éjszaka is tárgyalnak, nem akarják, hogy a sztrájk minél nagyobb károkat okozzon a cégnek, hiszen a jövőjüket itt képzelik el. Az Audi azonban csak szombaton délutáni időpontban folytatja az egyeztetést. „Addig, illetve a megegyezésig a sztrájk tovább folytatódik. Természetesen pénteken éjszaka és szombaton is, hiszen akkor is volna műszak” – mondta a szakszervezet elnökségi tagja.

Korábban az Audi is kijelentette: nekik is az a céljuk, hogy minél előbb elfogadható megegyezés szülessen.

 

Olvasónk küldte az alábbi videót, amit péntek kora estig közel 13 ezren néztek a Facebookon, míg 600-nál is többen megosztották.

 

 

 

Előzmények ITT és ITT olvashatóak.

 

 

Fotó: AHFSZ Facebook

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×