Nora Mörk csalódott...

Nora Mörk csalódott...

Tovább dagad a botrány Nora Mörk körül: a Győri ETO kézilabdázója novemberben jelentette be, hogy feltörték a telefonját és ellopták a privát fotóit. A jobbátlövő most egy norvég újságnak elárulta: a jelenleg a horvátországi Európa-bajnokságon szereplő norvég férfiválogatott tagjai is megkapták a képeit, s a helyi szövetség (NHF) nem tett ellene semmit. Mörk azon is elgondolkodott, hogy lemondja a válogatottságot - írja a nemzetisport.hu.

Novemberben adtak hírt róla, hogy hekkerek feltörték Nora Mörk telefonját, és ellopták a privát fotóit, amik el is kezdtek terjedni az interneten. A Győri ETO rögtön jelezte, mindenben támogatja légiósát, aki mellett válogatottbeli csapattársai is kiálltak. Az ügy új fordulatot vett: a 26 éves jobbátlövő elmondta, a norvégi férfiválogatott tagjai is megkapták az említett képeket.

„Teljesen megtörtem. Ők a környezetemhez tartoznak, és azt hittem, mellettem vannak és segítenek. De sajnos tévedtem, nagyon csalódott vagyok – mondta a Verdens Gangnak Nora Mörk a férfiválogatottal kapcsolatban. – Értesítettem a norvég szövetséget, hogy a válogatottság lemondásán gondolkodom, ha nem kérnek nyilvánosan bocsánatot. Azt a választ kaptam, hogy nem lenne helyes a nyilvánosság elé állni vele, de négyszemközt megteszik. Nagyon egyedül érzem magam. A szövetség azt sugallta, hogy várjak ezzel a kijelentéssel, mert a férfiak az Eb-n szerepelnek jelenleg.”

Nora Mörk többször egyeztetett Thórir Hergeirsson szövetségi kapitánnyal, valamint a norvég szövetséggel, amelytől nyilvános bocsánatkérést vár, és a vg.no szerint keddig adott erre határidőt. Kare Geir Lio, az NHF elnöke és Erik Langerud főtitkár azonban hallani sem akar erről.

„Ők úgy érzik, minden tőlük telhetőt megtettek, de szerintem nem így van. Hasonló helyzetben nem kellene két hónapot várni” – tette hozzá Mörk, aki jelenleg Magyarországon tartózkodik és az ETO-val készül - adta hírül a Nemzeti Sport online.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×