Nyolc baleset is történt tegnap a megyében

Nyolc baleset is történt tegnap a megyében

Több személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is történt pénteken Győr-Moson-Sopron megyében.

Egy nő sérült meg abban a közúti közlekedési balesetben, ami június 22-én 18 óra 4 perckor történt Győrben, a Kossuth úton. Egy 27 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival a Kossuth Lajos úton a Híd út felől az 1-es számú főút irányába közlekedett. Haladása során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - összeütközött egy motorkerékpárossal, aki az ütközést követően egy álló autóbusznak csúszott. A balesetben a motor vezetője, egy 47 éves nő megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

A 83-as számú főúton Tét-Szentkút felől Győrszemere irányába közlekedett június 22-én 5 óra 55 perckor egy 57 éves férfi személygépkocsival. Haladása során - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - nekiütközött egy épület sarkának, amely az ütközés következtében bedőlt. A balesetben a jármű sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

 

Ugyancsak személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt június 22-én reggel fél 7-kor, a 832-es számú úton. A személygépkocsi vezetője egy 48 éves nő haladása során –eddig tisztázatlan okok és körülmények között nekiütközött az előtte haladó mezőgazdasági járműszerelvénynek. A baleset során az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

 

 

A közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Forrás, fotó: police.hu

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×