Nyolcadik helyen zárták a finálét a győriek

Nyolcadik helyen zárták a finálét a győriek

Az elmúlt hétvégén Balatonbogláron rendezték meg a magyar strandkézilabda-bajnokság országos döntőjét. Férfi és a női mezőnyben egyaránt12-12 együttes versengett a magyar bajnoki címért, köztük az Cannabis Energy Drink - Győr lányai is.

Városunk csapata a csoportmecsek során kétszer győzelemmel, háromszor pedig vereséggel hagyták el a pályát. Ez azt jelentette számukra, hogy az 5-8 helyért küzdhettek a helyosztók során. Itt azonban ebben az évben csak a nyolcadik hely jutott számukra.

 

A nők mezőnyében egyébként a Szentendre veretlenül szerezte meg a bajnoki címet. A férfiaknál pedig orosházi siker született.

 

Végeredmény

Nők: 1. Multichem Szentendre, 2. Lady Bugs, 3. Balatonboglár, 4. OVB Beach Girls DVSC TVP, 5. Strandépítők Girls, 6. 2 Cool Ya, 7. DESZ-Épek, 8. Cannabis Energy Drink Győr, 9. FullGSM Nyúlon Túl, 10. Lucky Hands, 11. HORT SE Mango, 12. KEFS HelloLányok

Férfiak: 1. Orosháza Linamar Hírsat, 2. Salgótarjáni Strandépítők, 3. Beach Stars, 4. Dinamit, 5. Pénzügyőr HH, 6. OVB Dabas Beach Boy’z, 7. MAX1-ESNS, 8. FullGSM Vodka Juniors, 9. Dunaharaszti Sivatagi Vihar, 10. Darusok BHC, 11. Happy Hands, 12. Palóc Pumák

 

 

Fotó: Cannabis Energy Drink-Győr facebook

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×