Ötödik helyen végzett a magyar rendőrök csapata

Ötödik helyen végzett a magyar rendőrök csapata

A XV. Rendőr Judo Európa-bajnokság küzdelmei május 12-én a csapatok versenyével folytatódtak., s egyben ezen a napon ért véget a rangos nemzetközi rendezvény is. A magyar csapat jól teljesített.

A megjelent 16 ország közül 11 csapat nevezett az utolsó nap mérkőzéseire. Az összecsapások végén első helyen Németország sportolói végeztek, míg másodikként Oroszország, harmadikként pedig Franciaország és Románia versenyzői állhattak fel a dobogóra. Magyarország csapata az ötödik helyezést érte el. A Rendőr Judo EB záróeseményeként ünnepélyes keretek között levonták az Európai Rendőr Sportszövetség (USPE) zászlaját, majd a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, átadta azt Luc Smeyersnek, az USPE elnökének, aki pedig a zászlót a következő versenyt szervező ország képviselőjének nyújtotta át. A verseny eredményeit az érdeklődők az USPE honlapján tekinthetik meg.

További képekért kattints a fotóra!

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok záróbeszédében elismerését fejezte ki a megjelent 16 ország 159 sportolójának az izgalmakban bővelkedő, sportszerű küzdelmekért, továbbá köszönetet mondott a Magyar Judo Szövetségnek és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak a verseny lebonyolításában történt közreműködéséért.

Az eseménnyel kapcsolatos korábbi cikkünk IDE kattintva érhető el!

Fotó: police.hu

Csatolt galéria: Európa legjobb egyenruhás judósai Győrben
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×