„Ötödszörre is meghódítottátok Európát!”

„Ötödszörre is meghódítottátok Európát!”

Több száz szurkoló várta az Audi Arénában a vasárnap óta ötszörös Bajnokok Ligája-győztes ETO csapatát, hogy együtt ünnepeljen a lányokkal.

A BL-sorozatot vereség nélkül záró együttes tagjai egyenként vonultak fel a színpadra, a sort a csapatkapitány Görbicz Anita, Danyi Gábor vezetőedző és dr. Bartha Csaba elnök zárta, akik elhozták és megmutatták az ünnepni összegyűlő tömegnek a Magyar Kupát, a Magyar Bajnoki serleget és a Bajnokok Ligája trófeát.

A lányoknak Borkai Zsolt köszöntő és köszönő szavai után meglepetést is bejelentett Győr polgármestere: Kollányi Zsuzsi érkezett a színpadra, és elénekelte a játékosok idei kedvencét, a Valahonnan című dalt. Naná, hogy Görbicz-mezben.

 

Kollányi Zsuzsi elénekelte a játékosok kedvenc dalát

(Még több képért kattinson a fotóra!)


A csapatkapitányt egyébkent születésnapján is köszöntötték, aki a három kupánál szebb ajándékot aligha kaphatott volna.

Borkai Zsolt elmondta: „Ötödszörre is meghódítottátok Európát!”, majd a város ajándékait adta át az egész stábnak: virágcsokrok és ajándékcsomagok lepték el a színpadot.

 

Danyi Gábor és Borkai Zsolt - a polgármester köszöntötte a bajnok csapatot és a stábot

 

Görbicz Anita a csapat és a szurkolók közötti egységet is kiemelte, megköszönve a szünni nem akaró biztatást. „Fantasztikus volt a csapat, az év és Ti is! Napról napra azért küzdünk, hogy elérjük ezeket a sikereket. Büszke vagyok rá, hogy ennek a csapatnak a kapitánya lehetek!”

 

Görbicz Anitát is körberajongták a szurkolók


Danyi Gábor kellemes fáradtságot említett, és természetesen ő is a köszönet hangján szólt a szurkolókhoz. „Köszönünk mindent, s tisztelettel arra kérlek benneteket, hogy őrizzétek meg ezt a hozzáállást, és gyertek buzdítani a csapatot! Azt ígérem, ilyenek leszünk jövőre is, vagy még jobbak! Hajrá ETO!”

 

Több száz szurkoló ünnepelte a Bajnokok Ligája-győztes csapatot


Dr. Bartha Csaba elnök leírhatatlan érzésekről beszélt: „Bárhol Európában azt mondják, hogy az ETO szurkolói kulturáltan és odaadással buzdítják a csapatot. Ezt köszönöm nektek én is! Borkai Zsolt polgármesternek is köszönetet mondanék, mert nem minden városnak van ilyen vezetése. Bízom benne, hogy még hosszú évekig közösen örülhetünk a sikereknek. Csupa nagybetű illeti az összes játékost, amiért csillogó szemeket látok az edzéseken. Rengeteg munka van a sikerekben, de minden perce megérte! – zárta könnyeivel küszködve az elnök.

 

Így ünnepelték a szurkolók a bajnokokat

 

A főszerep innentől a közös fotóké, az ünneplésé és a Queen örök, bajnokoknak kijáró daláé volt: „We are the champions!

 

Szerző: Havassy Anna Katalin

Fotó: MekliZ Fotóstúdió

Csatolt galéria: Így ünnepelték a bajnok lányokat az arénában
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×