Otthonról is könnyen adakozhat

Otthonról is könnyen adakozhat

Gyorsan és biztonságosan tud segíteni a Mit Tehetnék Érted? Autista Otthon Alapítvány által működtetett mindszentpusztai autista-lakóotthonban élőknek: néhány kattintással már ön is hozzájárulhat, hogy megvásárolhassák a fiatalabb kisbuszt.

Az elmúlt évtizedekben a technikai fejlődés a pénzügyeinket sem kímélte, sőt egyre több mindent tudunk elintézni az internetnek hála. Sokan még mindig távol tartják magukat a netes fizetéstől, a netbankok használatától vagy az egyre népszerűbb e-csekk feladásától. Szerencsére a szolgáltatók és a különböző törvények és előírások is a felhasználók védelmét szolgálják. Sok helyen csak több biztonsági lépést teljesítve tudjuk elindítani az utalást. A biztonsági lépcső lehet jelszavas vagy kódos – amit sms-ben kapunk meg telefonunkra –, de egy okostelefonon történő netbankolásnál már ujjlenyomat- vagy arcfelismerő rendszerrel is tudjuk igazolni magunkat.

A szolgáltatók előszeretettel használják már a saját felületükön is a különböző lehetőségeket, de egyre több alkalmazás könnyíti meg a dolgunkat. Több szempontból is előnyösebb az online vásárlás és a bankkártyás fizetés, hiszen nem kell sorban állni és nem szükséges nagyobb mennyiségű készpénzt sem magunknál tartanunk. Az internetes vásárlással egy időben megjelentek a különböző adománygyűjtő szervezetek is. Ma már rengeteg megbízható és lekérdezhető oldallal találkozhatunk, így mi magunk is tudunk gyűjtést indítani egy szervezetnek, alapítványnak, rászorulónak. A Győr+ Média is így tett, és néhány kattintással már olvasóink is segíthetnek. Elég egy egyszerű e-mailes regisztráció, vagy a Facebook-fiókunk segítéségével is azonosíthatjuk magunkat, majd választhatjuk a bankkártyás utalást, vagy a PayPal (elektronikus pénztárca) fiókkal való adományozást, de közvetlenül a bankunkon, netbankunkon keresztül is utalhatunk.

Nagykorú autóját szeretné fiatalabbra és modernebbre cserélni a Mit Tehetnék Érted? Autista Otthon Alapítvány. Egy tábla csokoládé árával már ön is segíthet! A kisbuszt már kinéztük, a mindössze nyolcéves, kilencszemélyes Ford Transittal az otthon lakóit kirándulni és orvosi vizsgálatokra szállíthatnák – együtt az egész csapatot! A jármű hárommillió forintba kerül, melyből az alapítvány egymillió forintot már félretett, a többit az olvasók, a rádióhallgatók és tévénézők segítségével szeretnénk összegyűjteni, ha Ön is adakozna, IDE KATTINTVA megteheti.

Természetesen mindig legyünk körültekintőek, ha a pénztárcánkról van szó, hiszen a csalók mindig találnak kiskapukat. Ügyeljünk arra, hogy csak megbízható helyre, lekérdezhető számlaszámra utaljunk!

 

Rozmán László
Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×