Ovisok vették hatalmukba a tűzoltó laktanyát

Ovisok vették hatalmukba a tűzoltó laktanyát

Gyermeknapon, május 28-án az országban minden hivatásos tűzoltó-parancsnokság és katasztrófavédelmi őrs megnyitja kapuit a gyerekek és felnőttek előtt.

 

szép tavaszi időben egyre több óvodás csoport érkezik a tűzoltó laktanyákba, hogy megismerjék a tűzoltók munkáját és megnézzék a tűzoltóautókat. A napokban a Péterfy Óvoda ovisai és az abdai ovisok érkeztek a győri laktanyába.
Hatos Csaba tűzoltó őrnagy, főügyeletes már ismerősként fogadta a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda ovis csoportját, hiszen korábban már minden csoportban tartott előadást a gyerekeknek a tűzvédelemről. A kicsik örömmel hallgatták a tűzoltókról és autókról szóló beszámolót – közölte a megyei katasztrófavédelem a honlapján.
.A látogatók a nap folyamán megnézhetik a járműveket, felszereléseket és próbariasztást is láthatnaA szép tavaszi időben egyre több óvodás csoport kilátogat a tűzoltó laktanyákba, hogy megismerkedjenek a tűzoltók munkájával és megnézzék a tűzoltóautókat. A napokban a Péterfy Óvoda ovisai és az abdai ovisok érkeztek a győri laktanyába.

A kicsik örömmel hallgatták a tűzoltókról és autókról szóló beszámolókat

Hatos Csaba tűzoltó őrnagy, főügyeletes már ismerősként fogadta a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda apróságait, hiszen korábban már minden csoportban tartott előadást a gyerekeknek a tűzvédelemről – közölte a megyei katasztrófavédelem a honlapján.

A látogatók a nap folyamán megnézhetik a járműveket, felszereléseket és próbariasztást is láthatnak.

Forrás, fotó: gyor.katasztrofavedelem.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×