Patakba fulladt egy négyéves kislány Kerecsenden

Patakba fulladt egy négyéves kislány Kerecsenden

Vízbe fulladt egy négyéves kislány a Heves megyei Kerecsenden pénteken - közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Lázár Levente elmondta, a falu patakjában délelőtt találtak rá a holttestre. A kiérkező mentők próbálták újraéleszteni a gyereket, de már nem sikerült. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást gyermekkorú halálával végződő veszélyeztetés miatt. Az MTI szemtanúktól úgy tudja: helybeliek húzták ki a patakból a gyermeket és először ők próbálkoztak az újraélesztéssel. Később mentőhelikopter is érkezett. Ugyancsak a helyszínen lévők mondták el azt is, hogy a szülők a kislányt a nagypapára bízták, akinek a pillanatnyi figyelmetlensége miatt kerülhetett a gyerek a patakhoz.

A heol.hu hírportál információi szerint a Laskó patakon át próbált átjutni egy keskeny átkelőn a kislány. Hogy miként történhetett a tragédia, senki nem tudja, hiszen szemtanú nem volt, csupán a vízben lebegő holttestet vették észre, jóval a tragédia után. Megtudták, hogy a köztiszteletben álló, dolgos szülőket sokkolta a hír, hiszen másik kislányukat tavaly veszítették el egy vasúti szerencsétlenségben.

Az utcában élők azt mondják, a kislányt bizonyára a tizenegy éves fiú testvér gondjaira bízták, amíg a szülők dolgoztak, aki nem vette észre időben húga eltűnését. Az édesapát a halálhírt követően szintén mentők vitték el, minden bizonnyal a sokk által okozott rosszullét miatt.

MTI / heol.hu
Fotó: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×