Pótjelentkezés a Széchenyi István Egyetem képzéseire

A Széchenyi István Egyetem augusztus 10-ig, péntekig pótjelentkezést hirdet. Csak azok jelentkezhetnek, akik 2012-ben nem jelentkeztek, vagy akik a 2012. évi nyári felvételi eljárásban nem nyertek felvételt egyetlen magyarországi felsőoktatási intézménybe sem.

A pótjelentkezés hivatalos adatait az Emberi Erőforrások Minisztérium saját honlapján, az országos napilapokban és a www.felvi.hu internetes portálon teszi közzé. A Széchenyi István Egyetem pótfelvételi adatai a http://felveteli.sze.hu címen olvashatóak.

 

A nyári pótfelvételi eljárás során csak egy intézménybe és csak egy szakra, tagozatra, s csak költségtérítéses képzésre lehet jelentkezni. E-jelentkezéssel vagy a külön a pótfelvételire készült papír alapú jelentkezési lap kitöltésével és beadásával lehet bekerülni a felvételi eljárásba. A felvételi rendszere nem teszi lehetővé több lap beadását.

 

A papír alapú jelentkezési lapokat, a mellékletként csatolandó pontszámítási dokumentumokat kizárólag postai úton, a következő címre kell küldeni: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220

 

Az e-felvételivel jelentkezők adatlapjainak beküldési, az eljárási díj utalási határideje 2012. augusztus 10., péntek éjfél. Az ezen időpontok utáni postai bélyegzővel, regisztrációs adatokkal beérkezett jelentkezési lapokat az Oktatási Hivatal nem fogadja el. A pontszámításhoz szükséges dokumentumok hiánya (középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, mesterszak esetén oklevél és leckekönyv másolata, kreditátviteli kérelem, oklevélátlag, többletpontra jogosító igazolás stb.) érvénytelenné teszi a jelentkezést. A papír alapú jelentkezéshez szükséges mellékleteket kizárólag fénymásolatban fogadják el, ezért faxon vagy e-mailben ne küldjenek pontszámításhoz dokumentumokat! Az eljárási díj befizetése nélkül nem érvényes a jelentkezés.

 

Ahol alkalmassági vizsga, motivációs beszélgetés, stb. szerepel a felhívásban, ott az Egyetem külön értesítést (behívó levelet) nem küld, mindenki a megadott időpontban és helyszínen jelenjen meg.

 

Jelentkezési információk e-mailben: kerdes@sze.hu

 

A Széchenyi István Egyetem sokrétű információkkal, tanácsadással támogatja a jelentkezési döntés meghozatalát. Információk telefonon a pótfelvételiről:

 

30/581-4173: Winkler Ákos

 

30/591-4656: Cseri Olívia

 

30/581-2152: Páti Dia

 

30/591-4338: Szákovits Boglárka

 

A jelentkezési információs telefonok a hét minden napján hívhatók.

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×