Pozitív lett a drogtesztjük

Pozitív lett a drogtesztjük

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során, augusztus 13-án 13 óra 55 perckor Győrben a járőrök egy személyautó sofőrjét igazoltatták, az intézkedés közben a 42 éves K. Krisztián elismerte, hogy kábítószert fogyasztott.

Ruházata és az autó átvizsgálása során kábítószergyanús növényi származékot találtak a rendőrök, ezért őt elfogását követően a helyi rendőrkapitányságra előállították.

 

 

Ugyanezen a napon 18 óra körül, a győri járőrök a Cuha utcában igazoltattak négy férfit, mivel egyikük - a 32 éves V. Ferenc - a rendőröket meglátva egy alufólia-csomagot dobott a földre. Az egyenruhások ezt a csomagot ellenőrizve, valamint a férfiak ruházatának átvizsgálása során egyaránt kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az intézkedő rendőrök V. Ferencet, a 29 éves Sz. Zoltánt és H. Bálintot, valamint a 33 éves T. Leventét elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

A kapitányságon az előállított férfiakkal szemben drogtesztet alkalmaztak, amely valamennyiüknél pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók mind az öt győri lakost gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

forrás/fotó: police.hu

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×