Rangos továbbképzésen járt Szabó Tamás

Rangos továbbképzésen járt Szabó Tamás

Rangos szakmai képzést végzett el a Győri Audi ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója, Szabó Tamás. Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) és a kölni Német Sport Egyetem (DSHS) közös képzésén avattak EHF licensszel bíró kézilabda managereket. Az egyéves képzést sikeresen elvégző jelentkezők a kölni VELUX EHF FINAL4 kapcsán megrendezésre kerülő EHF Talks rendezvényen vehették át diplomájukat.

 

 

2018 őszén negyedik alkalommal indította útjára az Európai Kézilabda Szövetség és a kölni Német Sport Egyetem közös sportszakmai továbbképzését, melynek célja, hogy a már a kézilabdában dolgozó sportvezetők és a sportág iránt érdeklődők részére egy, a szakma által életre hívott tanrend alapján széleskörű szakmai ismeretket nyújtson a sportág minden területére kiterjedve.

Az egyéves egyetemi továbbképzésen a nemzetközi oktató gárda az elméleti képzések mellett több gyakorlati feladattal is szemléltette a sportcsapatok működésének és mindennapjainak kihívásait, a menedzsment szempontjából nézve. A kurzus a VELUX EHF FINAL4 hetén az írásbeli és szóbeli vizsgákkal ért véget.

A Győri Audi ETO KC kommunikációs és nemzetközi igazgatója Szabó Tamás kiváló eredménnyel végezte el a képzést

 

Forrás: gyorietokc.hu
Fotó: Marcali Gábor

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×