Rekordot döntött a Balaton Sound

Rekordot döntött a Balaton Sound

A vasárnap véget ért zamárdi rendezvény öt napján 165 ezer látogató volt, nyolcezerrel több, mint a 2016-os eddigi rekord. Csaknem hatvan országból érkeztek július 4. és 8. között vendégek a Soundra. A legerősebb nap július 7-én volt, akkor 40 ezren voltak kíváncsiak a programokra.

 

A Balaton-parti város, Zamárdi a fesztivál idejére teljesen megtelt, naponta tízszer annyian voltak ott, mint az év más időszakában. A kivezető utakon rendőrök irányították a forgalmat.

A Balaton Sound főszervezője, Fülöp Zoltán elmondta, hogy a vasárnapi zárás után több százan dolgoznak azon, hogy visszaállítsák a Zamárdi szabadstrandot az eredeti állapotába, hogy a fürdőzők minél előbb birtokba vehessék. A fő feladat a környék takarítása, újrafüvesítése, a zöld területeket is helyreállítják. A színpadok elbontása is nagyjából egy hétig tart.

A 12. Balaton Soundon minden eddigi rekordot megdöntve több mint 165 ezren buliztak 5 nap alatt. Szombaton a megtelt táblát is kitették, David Guetta koncertjére 40 ezer fiatal volt kíváncsi.

A szervezők közleménye szerint bár sokan voltak a fesztiválon, sem komolyabb baleset, sem egyéb probléma nem adódott az öt nap alatt.

Fotó: Kálló Péter / Rockstar Photographers

MTI

 

Tovább a gyorplusz.hu-ra
×