Rendőrök simogatták a győri menhely kutyáit - galéria

Rendőrök simogatták a győri menhely kutyáit - galéria

A Győri Állatmenhely néhány lakójának kalandja tovább folytatódik. Korábban már találkoztak a katonákkal, ma délelőtt pedig rendőrök vitték őket sétálni és kaptak tőlük igencsak sok simogatást.

Nem telt átlagosan a mai napja három győri zsarunak, ugyanis a Győri Állatmenhelyet üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítvány felkérésére menhelyes kutyusokkal találkoztak és készítettek közös fotókat. Kiss Vivien törzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottja, Medeg Tamás és Deák Norbert törzsőrmesterek, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei egy-egy kutyust kaptak „kölcsönbe”, akikkel hamar összebarátoztak. Bár Kántor, a gyönyörű németjuhász játékossága így is megmutatkozott.

További fotókért kattints a képre!

A felkérés ismét egy jótékonysági akcióhoz kapcsolódik, ugyanis a szervezet decemberben egy naptárral jelentkezik, amelyet aki megvásárol majd, a gazdátlan állatokon segíthet. Az Alapítvány olyan szervezeteket és személyiségeket kért fel a fotózáshoz, akik szerintük sokat tesznek Győrért, az itt élőkért.

Havassy Anna Katalin
Fotó: MG-HAK

Csatolt galéria: Rendőrök simogatták a menhelyi kutyákat
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×