Rengeteg szeretetet kaptak a győri kézilabdás lányok! – sok-sok fotóval

Rengeteg szeretetet kaptak a győri kézilabdás lányok! – sok-sok fotóval

A szurkolókkal közös évadbúcsúztatót tartott ma kora este a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győr előtti területen. Sokan gyűltek össze, hogy együtt ünnepeljenek a játékosokkal és elárasszák őket talán még egy kicsit több szeretettel, mint amit szezon közben kaptak.

 

A mai szurkolói évadzáró szerencsére a legnagyobb sikerek felelevenítésével indult, hiszen a lányok megnyertek a BL-t és a bajnokságot is. Görbicz Anita és Ambros Martin a BL-trófeát is kihozta a közönségnek hogy lássák: ezért hajtottak annyit a szezonban, s lám itt van, rengeteg munkával elérhető volt.

Szabó Tamás, Bartha Csaba, Görbicz Anita és Ambros Martin

Görbicz Anita a csapat világklasszis kapitánya elmondta, a szurkolók nélkül nem sikerült volna ez a szezon olyanra, amilyenre szerencsére alakult. Akkor is érezték a szeretetüket, amikor egy kicsit hullámvölgyben voltak, s segítségükkel sikerült kijönni onnan. Ambros Martin hozzáfűzte, hogy bár most pihenő vár a csapatra, ő legszívesebben soha nem vetne véget ennek a mostani szakasznak, annyira eufóriában van a társaság. Ám komolyra fordította a szót s kiemelte: pihennie kell a játékosoknak, hiszen a cél nem is lehetne más, mint negyedszer is elhódítani a BL serleget. Egyébként nem mindenki kezdi meg a szabadságát, hiszen a válogatott játékosokra még feladatok várnak a nemzeti csapatoknál.

Nycke Groot és egy kis rajongója: örök emlék mindkettőnek!

Bartha Csaba a klub elnöke megköszönte a játékosok, a szakmai stáb és a szurkolók segítségét, majd ígéretet tett arra, hogy minden erejével segíti a következő szezonban is a csapatot, s szerencsére sokak támogatását élvezik a győri zöld-fehér lányok. Elmondta azt is, hogy a jövőben még nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a szurkolókkal való kapcsolatra, hiszen Győrben tényleg fantasztikus tábor áll az egész klub mellett, akik éppúgy fontos láncszemei a sikereknek, mint mindenki a stábnál.

S ha már egyszer korábban megígérte, hogy a szimpatizánsokat megvendégeli egy kis gulyással, hát állta a szavát: aki kért lilahagymás zsíroskenyérrel és igencsak gazdag gulyáslevessel csillapíthatta éhségét, na meg persze sör is volt bőven.

Tomori Zsuzsi érthetően nagyon népszerű a szurkolók körében

A szurkolók pedig végre ismét találkozhattak kedvenceikkel. Rengeteg ajándékot kaptak a lányok kicsiktől és nagyoktól egyaránt, rengeteg autogramot osztottak szép és lehet, hogy életükben nem készült még ennyi fotó róluk. A szurkolók szeretete kézzelfogható volt az este folyamán, volt aki közös fotókkal, névvel címkézett pálinkát hozott a hölgyeknek, míg más plüssmacit vagy kispárnát hozott. A játékosok pedig állták a rohamot, mindenkinek volt egy kedves szavuk. egy mosolyuk.

Jana Knedlikovától is sokan kértek közös fotót

Most már elmondható: nem csak a szezon, hanem a szurkolói találkozó is jól sikerült! Hajrá ETO, hajrá Győr!

Csatolt galéria: Győri Audi ETO KC szurkolói évadzáró (fotó: HAK)
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×